somnar nu men somnar GALET LYCKLIG

Shit, jag dör nu, är så galet trött. Men HELT JÄVLA LYCKLIG. Kanske inte det bästa att träna första dagen man är frisk. Skitsamma, jag svimmar nu. Vill så gärna hoppa deutschen imorgon. Guten nacht!

Vårvindar friska

Fuck mitt förra inlägg. Vill inte misstolkas. Ska nu ge er bästa musiktipset NÅGONSIN!


BANTNING

Jag skiter i att jag är smal och inte för samhället får banta. Nu är det dags. Jag vill gå ner fem kilo, för det är det jag gått upp denna vinter. Och nej, jag har inte växt som pappa trodde, jag har istället krymt en centimeter. Jaja, nu ljuger inte legget om mer än mitt födelseår i alla fall. Hur som helst. Idag har jag ätit middag, knappt 100g choklad, en halv kanellängd, polkagrisstång (lakrits), O'boy, chokladmuffin, lite lunch, rostade mackor till frulle. Rört på mig: noll. Men jag är faktiskt sjuk.

Tanken är väl att jag ska äta lite mindre i fortsättningen och röra på mig lite mer. Eller något, bara jag förlorar vikt. Lycke är med och vi har samma mål, 5 kilo lättare. Är ni också med gänget?!

Tanken är att vi stöttar och pushar varandra och att vi inte ska hamna i situationen när man tittar upp yrvaket, som ur trans och ser chokladröra över hela köksbordet. Vi är starkare än så. Men! Nu ska ni förstå att vi bantar inte bara, vi måste också njuta av livet, vi måste unna oss. Så godis kommer förtäras, sprit kommer drickas, och underbara middagar kommer ätas. Helst vill jag ju kunna leva som förr, minus dessa fem kilo bara.

Alla har vi olika mål också, jag vill träna mig starkare och få bättre kondition till fotbollen, så enbart bantning är inte vad jag vill uppnå med min träning. Så nu kör vi! Jag berättar hur det går för mig och även om Lycke ibland, så får ni göra som ni vill, om ens några är med. Har ni orkat läsa hit, bra! För NU FUCKING KÖR VI!

...fast jag hatar mitt nyetablerade fatface som tycks fastna överallt


Jag är verkligen tacksam för att jag är söt


den perfekte mannen

Jag ser fram emot att få en son. För jag ska, likt en officier, träna, drilla och piska honom tills han är en förebild för alla andra män. Fattar inte hur alla tidiagre kvinnor kan ha misslyckats så fatalt. Jag ska vara stenhård och sedan kommer mycket fler blommor spenderas i denna värld.

jag står utanför samhället!!

Jag luktar så himla illa och lyssnar verkligen på oaccepterad musik. Men jag gillart. Inbillar mig att jag luktar sommersvett istället för sjuksvett och det är ju mysigt. Och vadå, Johnny the Rocker gick ju sin egen väg och titta hur bra det gick för honom. Han blev ju idol och alla följde hans spår. Och då var det ändå ingen som trodde på honom när han var liten. Så snart kommer väl alla nynna på Timoteijs "kom". Tja!

Ray-Ban aviator

Jag har i så många år älskat Ray-Bans Aviator (i guld med svarta glas) men aldrig köpt dem. Dels för jag inte har råd och dels för jag vet hur onödigt det är att lägga ut så mycket pengar på något jag ändå kommer tappa bort/förstöra. Men det är dags nu. Jag jobbar, om än inte mycket, men har heller inte fler utgifter än godis och sprit. Så det är dags, denna sommar ska jag köpa dessa efterlängtade solglasögon. Jag ser det som en investering.
http://www.femalefirst.co.uk/image-library/port/333/t/topgun-glasses.jpghttp://besteenmag.com/RayBan_Aviator.jpg

ensam men ändå mitt i

Är sjukt jävla ledsen och trött på att inte känna mig förstådd. Vill få gråta ut allt det onda men inga tårar kommer, har varit så länge nu. Brukar ju alltid gråta en massa. Så jag lyssnar på sorgliga låtar för att frammana dem, tårarna. Ska krypa ner mellan mamma och pappa. De fattar inte men de är vana och det är väl det närmsta jag kan komma. Att någon är van med att jag är ologisk. Det finns några fler som är det men vissa finns inte här längre. Jävla fitta.

Känner ni er alltid ensamma någonstans ändå? Känner ni att ni alltid står utanför fast ni står mitt i? Undrar om man någonsin blir av med den känslan. Och undrar om man bara kan säga dra åt helvete till allt. Jävla, jävla fitta.

Fitta på riktigt.

kittlande sex

Jag vill bara bli full och ligga lite.




Min högsta önskan

Jag vill bara bli vänner igen. Med allt som är jag vill jag det, och utav hela mitt hjärta. Min högsta önskan. För det är svårt när man vill hjälpa någon man älskar men inte kan eftersom det är man själv som är problemet. Jag vill vara stöttepelaren men är istället den första fallande dominobrickan. Jag är problemet.

Förlåt.

snart arton? känner mig som femton!

Har kletat på tandkräm på hela halsen. Känner mig som femton igen. Så jävla pinsamt, jag trodde man inte fick sugmärken om man inte gör dem med flit. Skäms faktiskt av att bara skriva det här.

Äsch, jag skyller på Nico. God natt.

Jag behöver en man

Jag behöver en man nu. En riktigt man. En sådan som aldrig gråter och inte rakar sig. En sådan som tar bort spikar ur foten i en enkel handvändning, utan att grimasera. En sådan som öppnar ölflaskor med ögat. En sådan som spottar rediga loskor och har fotsvett. En sådan man som tycker nyss nämnda kärlek är trams och kvinnofasoner.

En sådan skulle jag vilja ställa en fråga till. För jag behöver ett rakt svar nu, mitt uppe i min kvinnliga velighet, ett rakt jävla svar.

Någons som vet var man kan finna en sådan?


kärlek är det vackraste som finns

Även fast den kan göra en så illa, och svika en så hårt, så är den ändå så otroligt äkta. Känslan. Den kan pendla, åh ja, den kan pendla, upp och ner går det. Och man vet inte vad man känner eller vad man vill. Men när den finns där i bröstet och fyller hela ens kropp. Ja, då är den bara så otroligt, underbart vacker.

"Det finns ingen omöjlig kärlek jessica! Bara olycklig kärlek och det är ändå bara vackert." Lycke Förell



jag väntar på just det där

Jag väntar på att något storslaget ska hända. Något riktigt jävla grandiost, något som får mig att rysa så håret ställer sig upp över hela kroppen. Det väntar jag på, det längtar jag efter.

Något som får hela jävla jorden att explodera.

det är ganska osoft

Jag hatar när man faller och inser att det inte finns någon att hjälpa en upp.

Har gråtit hela jävla dagen och mamma har försökt torka upp mina tårar, men ingen fattar och det är det som gör det så jävla svårt. När det riktigt skär i en och man inte kan förklara hur en människas "småsaker" kan ha en sådan enorm betydelse för en annan. Hoppas ert lov varit bättre än mitt.

Jessica

Den värsta av dagar

Jag gick upp klockan sju idag för att köpa biljetter till AIK-Växjö och jag hamnade först i kön, tur det, för vid nio var kön jättelång! Så jag var superglad över at jag fått biljetter och sedan drog jag och jobbade. Det gick jättebra och Anna sa det också. Men sedan. Sedan händer det som inte får hända, min mobil försvinner, den är spårlöst borta. De sista tio minutrarna sitter jag och blinkar bort tårarna ur ögonen samtidigt som jag tar han om kunderna. "Hejsan" Ett leende, titta snabbt ner i marken, ögonen fylls av tårar, blinka bort dem, titta upp "var det bra så?". En riktigt jävla pina. Men precis när jag skulle gå letade Anna igenom kvittopåsen som jag just gått igenom utan reslutat och hittar den! Så himla grymt! Ibland behövs det en mamma för att hitta saker och ting, håller ni inte med?

Kärlek till er, och nu kan jag svara på era samtal igen!


HAR STÖRSTA NOJAN

Har största, värsta, jävla stressen! Ticnet är helt överbelastat och jag får nojan att biljetterna tar slut och Simon utmanövrerar mig så jävla fult med hjälp av morsan. Han smyger in i Veras rum och ger "mami" instruktioner över mobilen. Men mig lurar han inte! Jag hörde allt så nu tvingar jag upp honom till Veras förtret, klockan tio i Globen. Ses där, om det inte är sluuuuuuuuuuuut.

PANIK!!!!!!!!!!!


endorfiner ger glada miner

Idag ska jag spela fotboll, imorgon ska jag löpskolas av Linnea och sedan ska jag stripchaira med Suzy. Bästa träningen, åh, vad kul jag ska ha nu! Endorfinkick!

Med tiden kommer visdom

Jag var inne i stan och prommenerade med Vinita och på väg hem ringde Carl Carlström mig och menade att det bara var att vända om, min kväll hade inte haft nog med promenader. Så jag är kanke inte helt utan kompisar, har haft en bra kväll trots allt.

När jag var liten var jag världens djurkämpe och varenda unge som dödade en myra stannande jag upp och sa hätskt till: "Sluta! Vad skulle du säga om en jättemyra kom och dödade dig!?"

Så liten och ovetandes jag var då. Det är väl allmänt känt att är man störst och starkast ska man ta tillfället i akt och utnyttja det. Tryck ner dem som tryckas ner kan! Tur att tiden ger visdom.

Nu ska jag lägga mig med en film, god natt, lovers<3

hur kul är det inte att ta bilder på sig själv?

Nu har jag hämtat ut ett paket från posten där jag hittade ett par shorts  och en jeansjacka
(klicka för större) och nu har jag roat mig med att ta massvis med bilder på mig själv, vilka säkert kommer komma upp på bloggen. "Du måste vara väldigt egenkär" sa pappa och tittade menande på hopen av egobilder jag just laddat in på datorn. Förvisso kan jag inte säga emot men det är inte onormalt att ta massa bilder av sig själv. Det gör alla. Väl? Ja. Ja, det gör vi.
Ja.

deppmode

Är skitledsen, jag har inga vänner.

Fattar inte varför mitt ansikte är helt snett, men nu ska jag gå och dö. Livet suger och jag är världens ensammaste.

JAG HAR EN WEB CAM!!

Har just laddad ner någon grej så jag kan använda min webbis, YES!  Så jävla grymt, kommer aldrig ha tråkigt igen!

Vad tycker ni om mitt nya linne?:D men asfult att bilden är taggad där nere såg jag nu. Jaja, nu ska det lekas<3

Tjabos kompis

Jag har två fåglar för tillfället. Under min uppväxt har jag och min familj hunnit avverka några stycken och just nu har vi som sagt två. Vi har en som heter Tjabo som vi köpte efter Zicco dog. Tjabo blev så ledsen av att vara ensam att vi blev tvungna att köpa en till. Pappa hade dock för bråttom med detta ändamål, han ville köpa den fort, fort! Och det var tyvärr lite för fort. Så flyttade Satan in, eller Stumpan som hon egentligen heter och det var då helvetet började.

Hon var så hemsk, hon bara bet och skrek åt alla. Hon hade inte hunnit bli tam innan vi köpte henne. Jag föraktade denna fågel, jag hatade henne. Skrek på pappa och gladdes när han nöp henne i näbben och sa åt hennepå skarpen efter ännu en attack mot mitt stackars anlete.

Så sitter jag i baksätet på väg hem från McDonalds och pappa svarar i mobilen. Jag förstår av hans ord att vi ska göra oss av med Satan. Jag ser framför mig hur hennes lilla fjädertäckta kropp blir brutalt dödad och magen knyter sig. "Pappa" frågar jag tyst, "vad ska vi göra med Tjabos kompis?" Han lugnar mig och menar att uppfödaren vi köpte henne av ska försöka hitta någon som kan göra henne till avelsfågel.

Än en gång känner jag hur mycket denna fågel jag hatat så myckets öde påverkar mig och jag börjar må lite illa. Ska hon sitta i en liten bur och tvingas nuppa med massa okända hanar hela tiden? Det känns inte helt etiskt. Då lugnar pappa mig igen, han lovar att hon kommer få bo i en stor voljär och ha massa sex men inte bli tvingad och bo i fin miljö. Där kommer hon må bra och bli lycklig.

Det kommer hon väl, den finna lilla pippifågel som är den vidrigaste av världar? Hon kommer väl få det bra?
http://www.svarthuvadvitbukspapegoja.se/Bilder/Logga/P7312930.jpg
Samma ras, men inte samma fågel, hittade bilden på internet, yes.

dancedansatanzen hur jävla skönt?

Blir så jävla less nu, vill bara att det ska gå bra för aik men det gör det ju inte. Inte någonstans. Fattar inte problemet. Snart ska jag hoppa in i badet och sluta lukta byggarbetare. Mina inlägg har verkligen en hög standard nu eller vad säger ni? Hi ho ha he

Ska dansa mig genom mitt liv, har jag bestämt mig för nu

dikt

den här är till mimmi
är full och måste städa
kommer ni ihåg nör man bara kunmde ligga
utan att städa
då var man lycklig

fin dikt
jag just kom på
god natt

RSS 2.0