23/10-08 (igår)

Igår fyllde jag år och allt blev mycket lyckat och jag var mycket glad och alla var mycketmycket fina. Kärlek till eder! Dock vart jag lite pömsig i slutet men glädjen övertog och jag somnade till OC och myskärlek i kroppen. Puss på alla fina människor och presenter! Mmm...!

Det sägs så mycket

Det sägs så jävla mycket, folk ska alltid veta allt om allt.
Jag har lärt mig ett - det är bara du som vet, vet riktigt säkert.

Minnen och crazy-ass text

Nej, nu lägger jag upp lite bilder från några tillfällen:
 Detta inträffade när jag, Vera och Magda gick ut för att fira vår vänskap<3

 Midsommar på landet. Men helsefyr, nu händer det igen! Jag kommer till någon knapp och texten är fan abnorm! Nåväl, så att säga, nu skiter jag i detta men vi hörs, lovers<3


Min Överraskning

Så nu sitter jag här i väntans tider och, ja, väntar.. Vad väntar jag då på? Jo, att Fabian ska komma förstår ni, för imorse överraskade han mig och nu ska jag göra något jag lovat i tre år (hehe, jag är inte så seg på allt, bara just detta). Nåväl, nu rä allt klart efter en massa stress och nu vän

Ojoj, vad kul! Fabain kom och nu ska vi till konsum, hoho. Mellan där det bara slutar och här sker överraskningen!
Hejsvejs!
PUSS<3


Varför jag åter finns här på den najsa bloggen med fula layouten

Mmm, här kommer ännu ett inlägg! Tjollahopp tjollahej! Nu kanske ni undrar varför jag plötsligt blivit så driven att börja blogga igen och då säger jag bara att jo, jag fann en blogg som var så usel, så ofantligt dum och tråkig att jag kände det som min plikt mitt, barnarv att ta upp bloggningen igen. Jag menar, jag kan inte låta bloggar som Gynning - I swear to tell the truth and other storys och I huvudet på Hibbs och Alex Schulman (fast är den fortfarande lika bra?) behöva bära upp hela ansvaret när internet bubblar över av dåligt språk och pinsam grammatik.

Nåväl, eftersom mitt huvud innehaver så kopiöst mycket anekdoter och åsikter kände jag att nu är det åter tid att informera er alla om dem. 

Hmm, nja, tja, nu kommer en bild istället och juste! Kitty Jutbring har även en trivsam blogg, yes.

 Snart ska jag träffa denna fellah' och vi är mycket bra vänner, ja super duper bästisar och vi har sagt att vi så älskar varandra men ändock är den bara platonisk för jag har ju en pojkvän att älska (med) också. Hoho, det där var ett billigt skämt. Nej, nu drar jag innan det blir riktigt pinsamt. Tja!


Bloggingen is back?

Alltså, nu känner jag ett litet bloggrus komma uppbubblande från min mage ut ur mina fingertoppar och skulle gärna vilja ta upp mitt gamla bloggande men poblemet är att hypen kring dessa bloggar har lagt sig och jag har inte skrivit på så länge att mina gamla följeslagar gett upp hopp på lite fröjdande läskonfektyr. Fasen vad svårt det var att stava konfektuyr, konfektur? Anyhow - och nu när vi är inne på engelskan fick jag 67 av 85 på diagnosen... Vet inte vad jag känner inför detta, vet bara att skolan springer ifrån mig och jag hinner inte alls med.

I min förra skola gav jag sken av att vara lite blåst på ytan men skärpt innerst inne, alltså man kunde se mitt djup även om jag ofta var naiv och ytlig. Jag har ju tendensen att iblan öppna munnen och liknande innan jag tänker vilket ibland framkallar en fördummande bild av mitt jag men när man lärde känna mig insåg man att damn, bruden har mer än utseende och humor, hon har brain to. Nu tror jag ingen riktigt sett denna sida av mig, alltså hjärnan, eller kanske inte min riktigt skojiga sida heller..

Nåväl, jag ska iaf försöka ta upp bloggandet så håll i hatten, kom hit och läs och för guds skull, sprid ordet vidare! HAHAHAHAHA!

Kyssar

RSS 2.0