Jag ska bli en (rock)prinsessa!

Eftersom jag har skrivit så många inlägg förstår ni nog hur himla tråkigt jag har! Det har dock släppt lite efter den där chokladkakan och min nyaste idé. Jag har ju nu tänkt att jag ska starta ett rockband, problemet är bara att jag varken kan sjunga eller spela något instrument eller har lust att lära mig det. Vilket är synd för jäklar vad läcker jag hade sett ut i stilett stövlarna och skinnjackan...
I alla fall, min nya plan är att dejta en rockstjärna istället! Mitt sikte är Nick Simmons, son till Gene Simmons. Sjävklart vill man ju ha en redig rocker, som typ, Freddie Mercury, bon jovi, Alice Cooper, Billy Idol m.fl. tyvärr är dessa lite gamla (men jävlar i min låda vilken musik de gör!) och jag skulle gärna sett Gene him self framför mig sjungandes I was made for lovin' you men jag tror hans son kommer göra ett fint jobb. Han är söt, faktiskt, Nick:) Så Nick ska det bli om inte någon ny man kommer och sjunder hjärtat ur mig och som är ung! Sedan var min stora dröm som liten att bli prinsessa, för att glädja barnet i mig vill jag också ha någon av de där läckra prinsarna av Monaco. Jag och Lisa planerar den första stöten, den kommer ni läsa om i tidningarna om några år:D
PussPuss!

Choklad- och TVmissbrukare?

Hur kommer det sig att det alltid bara visas skit på söndagar?Är inte söndag den dag då man ligger hemma och slappar? Detta stör mig väldigt mycket, vad tänker dom där TVmänniskorna med!? Gud, jag är riktigt sjukt förbannad pga av denna skit sak, förstår ni nu vad Tv:n gör med oss!?
Jag vill ha choklad. Nu.
                                                           NU!

Jag har blivit brädad av en fågel!

Tjena, tjena hej! som sune skulle sagt:)  (mitt kusinbarn Linus, visst liknar han Sune!?)
Nu är jag hemma, dock inte särskilt länge, för jag ska till Happaranda! Jag vet, det är lite galet men jag tror att det kommer bli superhärligt på Lisas landställe däruppe:D Det fina med att vara tillbaka i Stockholm är att man slipper tjatet om fåglarna på himlen. Vem bryr sig om dom!? Seriöst, jag skuttar ner till terassen lite hemtrevligt och lantligt saå där och börjar tjattra lite om ditt och datt och då säger min päron åt mig att vara tyst! Vill ni veta varför? Jo, för att det vill lyssna på fåglarna. Lyssna på fåglarna! Förstår ni, vem fan vill hellre lyssna på massa jobbiga pip när man kan lyssna på något värdsligt och intressant, visst, det jag säger är kanske inte det alltid mest viktiga men man får i alla fall ut mer av det än kvitter! Detta är inte allt, när en fågel sveper vingarna över våra huvuden långt där uppe drar min mamma djupt efter andan och säger något som "oh, var det där... kan det ha varit en sådan? en, en ÖRN!" pappa tittar upp och de börjar en hetsig diskussion hurvida det är en örn eller en falk eller något. Jag tittar upp lite snabbt, högst förnärmad över att blivit avbruten, konstaterar att den har vingar och näbb och försöker få prata klart. Då är det försent och jag får gå ner till bryggan och sola eller finna ett nytt offer som är villig att prata med mig och inte tappar luften pga. av en jäkla fågel!

 Detta är den enda fågel för mig (förutom TussPuss dåra)!


Jamen när fan är vår tid!?

Låten vår tid 1977 med Magnus Uggla äger och varje gång jag hör den måste jag ut och leva! Bara ta vara på dagen och tiden vi lever. Dock är det någon/några som stoppar mig, jag vet inte vilka det är och jag vet inte hur de ser ut men jag vet vad de gör, de rånar, våldtar och mördar. De gör våra gator osäkra och mörkret rent av farligt. De förstör helt enkelt mitt liv och de flesta av er andras också skulle jag tro. Det är inte alltid på samma sätt som de förstör, vissa människor blir utsatta av ovanstående och andra, som jag, blir hindrade att gå ut pga. ovanstående. Dessa hemska, äckliga och fula människor tvingar mina föräldrar att inte låta mig vara ute tills natt blir dag, dessa s.k. människor förstör folks liv och våldtäkterna ökar änne mer nu under sommrarna, sommrarna då vi vill ut, ut och ha kul! Tiden på året vi lever för! Den knöglas ihop och pressas ut till en tid fylld av rädsla, hur många kan egentligen bara njuta av tystnaden under den mörka tiden på dygnet? Hur många kan inte gå utan att flacka med blicken ensam på en öde gata? Hur många känner sig 100%trygga i dagens samhälle? Detta är skit och gör mig så jävla arg och frusterad! Det är min tur att få springa runt ute och skrika, känna glädjen som fyller min kropp och får utlopp, det är min tur att få samla på mig historier som jag kan berätta för barnbarnen (eller kanske kompisar iaf), DET ÄR TAMEJFAN MIN TUR ATT LEVA! DET ÄR VÅR TID, BARA VÅR OCH INGEN SKA FÅ TA DEN IFRÅN OSS. Dessvärre gör de det, de tar vår tid, vårt liv och vår glädje. Frågan är nu, ska vi gå med på det?

RSS 2.0