Jag vill aldrig bliva stur


god morgon! SAIK

Varför är det alltid bara jag som är vaken?:(

Kul att komma hem

Idag kom jag hem efter några dagars flängande mellan kompisars boenden. När jag steg in genom dörren insåg jag att jag hade lämnat all disk framme. Jag gick trevande fram för att kolla läget och lägvet var inte bra. Det var flugor som surrade omkring allt och jag fick panik. Ville inte röra något och började svettas en massa. Jag ringde mamma och fick lite hysteriska anfall. Men så tog jag mig i kragen; slämgde soporna i en påse och efter många om och men tog jag den äckliga disken, slängde den i diskohon och drog på strålen. När jag kollade i soppåsen trodde jag att jag skulle svimma. Där var det ännu fler flugor! Jag slängde upp alla fönster på vid gavel, rev ner en blomkruka och hyperventilerade lite. Sedan kom Niklas över och hjälpte mig. Tur det.

Tack

Jag antar att jag både vill äta kakan och spara den.

Jag älskar dig.

Men jag älskar dig också.

Kan det vara möjligt att älska två personer samtidigt, då båda relationerna gör den andra omöjlig? När existens av två förhållanden dödar varandra.

Jag vill ju ha allt, I want it all, som Freddie Mercury sjunger.

dilemman, dilemman

Nu är jag så jävla ledsen. Vad man än gör så blir det fel och jag vill ju bara gör rätt. Vill att alla ska vara lyckliga och att alla ska må bra. Vill göra rätt för mig själv men fortfarande vara lycklig. Jag önskar att jag bara kunde finna rätt svar på alla jobbiga problem men det funkar ju inte så. Det finns inga svar och det finns inga lösningar.

Jag kan inte ens skriva längre, inte ens få klarhet genom att göra det jag gör bäst. Jag hoppas bara att mina finaste ska finnas kvar i slutet. Även fast jag gör misstag och sårar. Även fast jag gör bort mig och förstör. För jag ska försöka gottgöra allt, ända tills jag dör, och göra mina nära glada, för det är väl det vänskap handlar om.

God natt

Bra och dåliga fittor

Vissa människor är bara fittor. Och inte som en bra fitta, varm, mjuk och inbjudande, utan en dålig, en illaluktande könssjukdomad och nerlusad fitta. Frånstötande. Tur att det finns massa finisar som kompensation för dessa tråkiga människor.

"det är klart du ska gå, du går med oss."

<3 Tack, babe.

never trust a stranger, never trust no one

Mitt problem är att jag inte litar på människor, så där på djupet.
Människors problem är att dem inte går att lita på, så där på djupet.

RSS 2.0