Tittut!



Har inget att skriva. Vill bara påvisa min existens. Livet pendlar mellan gråt och skratt, som vanligt i guess, men fortfarande inte som vanligt. hatar frågor som inte har raka svar.

Should I stay or shoul I go?
Am I doing right or am I a hoe?

bajsbloggande

Ibland har man fan skev verklighetsuppfattning om vad som är viktigast i livet. Nu ska jag shoppa och sola och avsluta kvällen på fest. Kul blogg! yeyeyyeyeeyy!

what's up?

Har köpt världens finaste nattlinne!

Min älskling är otrogen(6)

Helg=20 tim arbete=sova nu

bli asfull och inget intagande av vatten innebär ingen bakfylla

Carl Carlström är underbar

Håriga ben och en mutta ansad på fyllan, förvånansvärt gediget arbete


Det är mitt liv för tillfället

ska vi ligga? jag är ändå söt

Nu är jag full med bästa lycke förell. ikväll ska vi med våra nyrakade muttor ligga och inviga fucking EV. fast EV börjar inte än. kanske EH, för både mig och lycklo. Så då blir det kul. Orgasmbokejn och vin, hej då! hej världen!


EV är incoming

Snart kommer EV införas och det är fucking awesome. Vad det är ska jag noga gå igenom med er. Och självklart handlar det om sex.

Nu är det lite vila inför skolavslutningsfyllan. Som när man var liten innan nyår. Då vilade alltid jag och pappa runt tre, fyra, för att orka vara vakna till tolvslaget. Vissa saker förändras aldrig.

så hamnar man här igen

Skulle gå ut och springa, hamnade i soffan med 100g chokladkaka. Som nu är 0g. Soft

Konfirmation är bara kul om man är med

Det är verkligen inte kul att gå på konfiramtion om det inte är ens egen.



På Fillans satt jag och trummade på allt och kunde verkligen inte sitta still. Det var jag och den där tvååringen som bankade huvudet i sin pappas rygg hela tiden.

Men jag kom på roliga saker man kan göra för att lätta upp stämningen lite. Jag utförde bara två av dessa punkter då mormor hade dödat mig annars. Det är ju typ för henne vi gör det, vi kusiner, eftersom hennes döttrar svek på den fronten.

•Prutta under tysta ögonblick.
•Skrika "Fillan" (eller vem ni nu känner) och pumpa med näven i luften som på en fotbollsmatch.
•Applodera ordentligt efter sångnummer. Gärna med lite busvisslingar.
•Ställa sig upp och klappa i takt med musiken.
•Verkligen ta i under den gemensamma psalmsången. Som ingen kan melodin till.
•Skrika "WEY!" när den ni känner blir uppropad för att ta emot Kristi kropp och blod och sin bibel. Som när man presenterar spelarna innan match.

Eller ja, allt som låter och är lite opassande.


träning:D:D:D:D

Kompenserade min dåliga match med lite löpning idag. Jag sprang kontsant i drygt en timme, det blev ungefär en mil, hur galet är inte? Nu svider det i ansiktet av allt det svettiga saltet och jag ska hoppa in i duschen. Hej dååååå!

Min första baksmälla...........?

Igår hade Bagdad sin avskedsfest och det var kul. Jag blev full och fastän jag hinkade massa vatten är jag inte på topp idag. Tror faktiskt jag just i detta nu upplever min första baksmälla. Intressant. Snart ska jag spela match och det hade varit softare om jag inte vakande efter tre timmars sömn för att det var för varmt och jag inte kunde somna om.

Igår hade jag kul och jag fick världens bästa sms från Carl Carlström och Jempa, så jag blev superglad. Sedan försökte jag dansa "big booty bitches" men det var bara Sebbe som nappade. Nu ska jag försöka sova i 20 min och sedan kissa lite. Eller nej, tvärtom, ordningsmässigt.

attans!

Jävla fan, jag var så nära...

that's who i am, baby

ibland vill jag vara längre
ibland vill jag vara smalare
ibland vill jag vara snällare
ibland vill jag vara smartare
ibland vill jag vara som alla andra
ibland vill jag vara blondare
ibland vill jag vara snabbare

men oftast, då vill jag bara vara mig själv.

RSS 2.0