Ni har inte händelsevis en snorkorg här?

Jojo: har ni ingen papperskorg här?
Jag: nej, eller jo, eller den är bara för papper men jag brukar slänga snorkråkor där.

image53

Det här är inget fjortisdravel, jag tänkte bara vara snäll för en gångs skull..;)

image52

Det här är ingen "gynnande" bild på mig, vilket jag är medveten om, trots detta, gillar jag den väldans mycket:D
Så se bort från min konstiga mössa, Jossans avkapade ben och min sjuka arm. Se glädjen, leendena som lyser upp den mörka bakgrunden och vänskapen.
Jag vill tala om för alla jag känner att jag tycker mycket om er, skit mycket! <3 Jag vill att ni ska veta att jag uppskattar att ha fått lära känner er allesammans! Jag vill att ni ska känna er älskade även om jag inte säger det (det är något jag bara inte har lätt för:P) till er. Dock vill jag att ni ska känna kärleken från hela världen och glädjas åt att ni finns till. Jag la bara in en bild nu, för det blir så flytigt annars men ALLA ska känna sig träffade!
Jessica Kristina Gustafsson fd. Lindblom

Nu lämnar jag er igen, kärestor!

Hejsan allihopa! I helgen ska jag till Uppsala, det ligger ovanför Stockholm men inte riktigt i Uppland, vilket är väldigt förvirrande, faktiskt så förvirrande att jag inte vet om det jag skrivit är riktigt sant. I alla fall så ska jag dit och härja för att jag har släkt där, japp, mormor och min ena moster med familj är bosatta i den trevliga staden. Så dit ska jag, min mor och min då 45årige far, väl där uppe ska vi fira mormor 65 och farsan 45, tror jag, eller bara mormor.. jaja, dit kommer också min andra moster med familj från Skövde, det ligger mellan Vänern och Vättern, som är Sveriges största sjöar. Så här mycket tror jag nog aldrig att jag har lärt er i ett inlägg era obildade klåpare.
:)

image51 
Dessa ska jag alltså träffa i helgen för detta är mina kusiner på min mors sida, jag är född precis i mitten men det är jag som tar kortet, sörrni!
♥PussochKram♥

Jävla Götet!

Jag kommer från Stockholm, min släkt har bott här minst ca. 350 år. Det är lång tid, en jäkla lång tid. Jag tror att detta gör så jag har något i min kropp, i en gen skulle jag tro men det är som om staden har ett slags band till mig kanske att det sitter i mitt blod. När jag då kommer till staden som hatar oss så grovt och hårt stöts vi ifrån varandra som två magneter (inte på sidan där de förs samman då då) när min blod, min kropp och min själ entrerar staden känner Göteborg det, staden har ett inbyggt hat mot mig som jag inte behärskar, ett så starkt hat riktat mot en ensam ung kvinna/flicka, omedveten om vad hennes förfäder har ställt till med. Nu undrar ni antagligen vad fan jag snackar om men jag känner detta, eftersom min hälsa bara dalat när jag satte min första fot på göteborgs gator. Jag är aldrig allergisk-och vem fick en allergisk reaktion? Sedan kramapde min mage och usch, usch, staden hatar mig. Jag svär.
Grejen är att jag just är hemkommen från min klassresa och det är så jobbigt att bara skriva om allt som hänt, alla vet vad som hänt och de som inte vet kan "la" bara fråga! Bilder har jag heller inte lagt in ännu.
När jag sitter här i mörkret börjar jag ändå fundera, vad händer om jag får barn med en Göteborgare, en äkta? Jag menar kommer barnet bli schitzofren, eller ett superbarn, eller bara se rent av konstig ut? Det hoppas jag inte för då kommer säkert Fabian komma hem och bara skratta åt min avkomma. jaja, mina inlägg kan inte alltid vara lätta att följa med i men jag uppskattar att ni läser de ändå:D
Så Tjena hej på er! <3

Skolan börjar imorgon, tjollahopp, tjollahej!

Och nu har det blivit någon jävla grej att man måste vara shitting as het första dagen. Grejen är att så höll vi väl aldrig på? Det var Linas Kvällsbok (boken som blev film, ni vet?) som startade allt! Jag har nog inte tänkt på det förut, till råga på detta nya, fuckar min mascara upp sig hela tiden, är nog för att jag inter andvänt den särskilt regelbumdet under sommaren:P
men varför denna hysteri? På sommaren är man ju ändå alltid ashet! Jag gillar människor, särskilt roliga och sociala. Särskilt de som man bara börjar snacka med på tricken, sehr härligt. Tyvärr är så måmga stockholmare otrevliga men det kommer jag inte störas av för på torsdag ska jag till Göteborg med min klass:) Måste bara säga att självklart är Stckholm än bättre stad! Här här jag levat flera generationer bakåt och är stockholmare ända in i själen! Förutom min trevliga attityd dock;)
hmm, nu vet jag inte vad jag ska skriva, kan berätta att vi ska avsluta sommaren med ett dopp på nypan i kväll (NYPAN ÄR TAMEJFAN KULT, INTE SNUSK) så hör av er om ni ska joina:)
puss och kram, jag har sett en idegran!image49

ISSE, FELLE OCH HW!

hej nu sitter jag här med min gamla polare HW, ja HW, kallas hon faktiskt! Hon, jag Isse och Felle hängde konstant genom mellanstadiet. Nu har jag dock fått höra att de har gått och bytt namn! Man tittar bort i några sekunder och så faller allt samman! Man kan fasen inte gå och byta ett smeknamn man alltid har haft. Så, för mig kommer ni alltid att vara ISSE, FELLE OCH HW. det går inte att ändra.
<3

enormt och pyttepyttigt!

Halloj! Jag vill bara säga att jag hatar er alla som inte kommenterar här längre! Var förresten ute igår kväll lite tjoho, spelade fotboll(den riktiga träningen har förresten också börjat:D) och badade på Nypan, fattar inte vad folk har emot Nypan..? Har kommit på att jag är en ganska hetsig människa. Vet inte hur jag ska se på det, dock... Fast den riktiga frågan är egentligen hur det kommer sig att jag har polare. Jag undrar om jag skulle vilja vara min kompis? Jag brukar kunna roa mig själv ganska bra, som ensambarn och så. Diskussionerna jag för med mig själv bnrukar vara till min glädje. hmm, detta är intressant, dock skulle jag vilja skjuta mig själv lite grann nu, så man får reda på vilka som är ens polare på riktigt, så jag inte skrämmer de att vara med mig:P
 Det måste vara något speciellt, pengar har jag inte särskillt gott om, så det kan det inte vara, jag kanske luktar smarrigt! Det här ska redas upp! Tjohej
haha, för fasen, känner jag, nu ska jag gå och terra någon annan, att ringa tidigt på morgonen till folk som inte är vakna är skojigt:D men visst är det galet att jag är vaken!?


Kom igen nu Sverige!

Jag läser ofta tidningar som den kulturella människa jag är och skiten jag läser påverkar mig också! fast vem kan blejma mig när prinsessan Madelen går ut och talar om att om tio år vill hon gärna ha barn och ha ådstakommit något bra. Åhh, vad puttinuttigt och jättesuper, Madde! Jättefint:) JAG VILL SPY! saken är den att det inte är jag som borde göra det utan hon och inte på grund av en bulle i ugnen utan av för mkt alkohol i kroppen eller ngt annat! Madde-vår egen partysessa har lugnat ner sig och det är så jävla tråkigt! Vi har Vickan som är så himla politiskt korrekt med sitt bruna hår i den där mellanhöga (man ju inte ha en superhög, det är lite för vågat, sörni) tofsen och sin jäkla nationaldräkt, du är för fan 30 bast! Det är inte gulligt längre. Sedan är det lilla Karl-Philip med sin flickvän Emma och de har kanske varit med i tidningarna en gång. Lyssna nu på mig och gör det noga, dumpa Emma, stick till troppan med Silvstedt, låt henne fixa några unga tjejer till dig och playa runt och gör sånt man gör i tjugoårs åldern! Victoria, släpp ut din jävla tofs och sno någon unge från Uganda eller något, spring så fort du kan och bli eremit. Till sist, Madde, Madelen, Madde, gör nu det rätta, se ditt påstående som ett skämt, stick ut till stureplan och festa tills du inte vet ditt namn längre.
Alla andra länder har sina galningar; Norge har Änglakompisen Mette, Danmark, har den där festande, rattfulle idioten, England, har Harry och hela Diana skandalen och Monaco, ja Monaco är helt enkelt alltid heta.
Ta er samman, mina vänner<3
Jessica


RSS 2.0