hejhejhejhejhejhejhej!!!!

Tjohohoho! Nu är jag hemma till på söndag då jag åker till Uppsala för att på måndag åka till Cypern med min lilla släkt:D Idag är det barnmorskan, stan och Lisa som gäller! Chill! Sedan blire Fejbi och sedan min Becka från Gnesta som ska till USA ett helt år, fucking CRAZY! Så henne måste jag ta vara på! Gud jag känner mig alldeles uppåt:D och lite svettig:/ hmm, alltså som back in the days, oh how I miss 'em! Wellwell, något som inte känns tjofaderittan lambo är att SKB har skattat på min lön, DET SKALL DOM INTE GÖRA. Nu måste jag fixa detta vilket känns som sniglar i skorna men plusset är att jag då får mer cash än jag skulle fått; 7795! Jag vill skriva det i versaler men det går inte med siffror... SJUTUSEN SJUHUNDRANITTIOFEM, najs?! jag känner också att jag måste ta ett snack med Arre, vår relation börjar kännas lite påfrestande, eller något. Alltså: han ringer aldrig mig! jag vägrar att tro att detta beror påmig, ånej, det är han och han är lat!

Hej då igen mina älsklingar! (dom få som inte svikit under min bloggtorka!) <3<3<3<3

Skiiiiiiiiiiiiiit

Jahapp, så är livet så där skit igen då. Härligt! Fan vad jag är trött på allt, jag pallar verkligen inte mer, jag gör allt som man inte ska och det förstör mig. Jag förstör mig själv typ. Aja, jag hatar vad som händer och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Jag vet verkligen inte. Ha! Inte nog med att livet är ett helvete, jag har ingen aning om hur jag ska fixa det heller, tjo-moterfucking-ho!

Jag vill bara tillbaka, jag vill bara vara jag igen, den jag som jag älskar så mycket. Jag skäms över den människa jag börjar bli.

Jag bryr mig till och med vad ni tycker om det här inlägget, kan ni förstå det!?

Wellwell, ha ett najs sommarlov allesammans!

PUSS


RSS 2.0