Modebloggen-för dig som vill vara het även på vintern.

Jag har märkt att alla dessa modebloggar som svämmar över på nätet i alla fall verkar ha flyt, så jag tänkte, kanske borde jag följa deras spår? Kanske borde jag showa min underbara stil och hjälpa de behövande? Vad tycker ni? Jag ger er ett smakprov:

Hej alla läsare, jag har tänkt att nu under vintern så kan det bli lite kallt! Det skönaste man kan göra när det är kallt är att krypa ner under täcket med en kopp varm chocklad och titta lite på repriser av vänner eller SATC. Då är ju frågan, vad ska man ha på sig när man ligger där och gosar? Morgonrock? Stor T-shirt? Sexiga undies? Nejnejnej! Stora jävla långkallsonger! Nu ska ni få se hur man fixar det gratis :D

Först går man in i sin pappas garderob  sedan tar man hans långkallingar  trä dom över era ben och bakar (skratta gärna medan så blir ni varmare)  
Se nu bara till att grenen hänger och slänger riktigt ordentligt.

Så nu är ni klara och redo för myspys!
Hugs and kisses <33

Carolas resa mot jul

Carolas resa mot jul är ett nytt tv-program på TV4. Inte nog med att vi måste höra om ännu en jul i Betlehem, vi måste se hennes väg dit också!

Då måste jag fråga, vem kom på det här jävla konceptet? Vem sa under 4:ans idéknäckar-möte "men hörni, gänget, vi bygger ett helt program om Carola i Betlehem, hon är ju jätteheeet nu under jul och så" Jaså, det tycker ni!? Har man varit heeet varje förbenade jul sedan Dacke dog är grundtanken kanske lite uttjatad nu? Eller? Är jag den enda  som känner så här? Människor över 60 får inte svara! (HAHAHA, som att dom läser min blogg!!!!)

Ja, jag ska väl ta att fortsätta fila på min hand.
Dörrvakt! <3

Snö-ingen fotboll...

Hallihallå
Jag trodde att jag skulle provträna för Bagis heute abend men så vart inte fallet eftersom det är för mycket snö och dom körde löp istället. Jävligt glad att jag slapp det kan jag ju iaf säga. Förresten har det varit väldigt segt på fotbollsfronten, har inte spelat på evigheter. Jag provade med bajen för ett tag sedan men det andra träningen blev inställd (av snö, igen!) och sedan har jag inte varit uppmärksam på följande. Dock visste jag nog att det inte skulle bli Bajen, jag är inte redo att satsa så mycket, jag menar, jag spelade i Kärrtorp! Vi var inte så vidare seriösa, en gång satt vi oss ner och lekte ett skepp kommer lastat...

                                                                           image71


En Bajskorvs Historia.

Jag har alltid massa roliga anekdoter att berätta om från mitt liv, sådana där lite halvpinsamma, dumma grejer som händer lite då och då. Tyvärr rullar inte mitt liv på i samma takt som min tunga så ofta återberättar jag mycket. Ni vet, när man pratar så mycket som jag är det svårt att komma ihåg grejer man sagt ett flertal gånger tidigare. Men så finns det en historia som jag alltid glömmer, en lustighet som inte många fått höra eftersom jag inte kommer ihåg den men här kommer Historian om Bajskorvens Liv!:

Jag och min polare Becka från Gnesta satt på Centralen och väntade på att hennes tåg skulle komma. Vi chillade på bänkarna nedanför Spottkoppen/Bögringen och iakttog alla förbipaserande. Så ser vi en kvinna med en labrador i koppel, hunden spretar på bakbenen och kämpar emot för glatta livet, att han är bajsnödig är det ingen tvekan om. Kvinnan skiter dock i detta och bara rusar på som ett annat lockomotiv och hunden lägger en kabel i all hast. Förvånade fnissar jag och Becka till och plötsligt kommer en gammal man med en resväska på hjul. Utan att se trallar han på och kör över korven som delas i två delar. Vårt fniss börjar likna frustanden och ansiktsmusklerna rycker galet på oss. En ball hip-hopare kommer senare och trampar ovetnades om den ena biten när han glatt stolpar iväg. Då kommer slutligen en ung kvinna (runt de 20) och svassar fram på sina höga klackar men Tjoff säger det och så halkar hon till!

HAHAHAHA:D Förstår ni hur det var att titta på detta, det var som om det var uppgjort, Bajskorvens väg liksom!


Amandas kram

Hallå! Nu är helgen slut och jag ska innan jag ska "plugga" gå och träna mina småttingar. Jag har haft ett tervligt veckoslut. I fredags färgade jag och Vanja håret, mitt blev lite mycket rött men sådana småsaker är jag för lat för att tänka på. Sedan träffade jag äntligen Lisa! Vi har inte umgåtts på år och dar och jag hade väldigt roligt:D
Först hyrde vi en film, Fuskarna, riktigt bra faktiskt! Sedan tog vi en sväng och mötte några i årskursen (Sara, Alina, Moa, Love, Alex, Porsner och Jakob). Denna söndag har jag spenderat i hennes soffa.

Nu till vad som hände i soffan:
Reprisen av Idol gick och när Daniel blev utröstad (chock!!) så kramades han och Amanda. Hon la sina armar runt hans hals och han höll om henne runt midjan. Han släppte och istället för att göra samma sak håller hon fast! Hon vägrar släppa honom och han bah "eh..he!" och sedan vänder han sig om typ med henne hängandes runt halsen! Shiht, Amanda, lite pinsamt där!! sedan var det något mer men det har jag glömt.. får återkomma.
Kisses

SÄPO, hallå!

Vare sig Säpo eller FBI har brytt sig om att höra av sig till mig ang trakasserierna jag utsätts för så nu tar jag det i egna händer. Jag presenterar...

image69 
Titti Blom från Hälsingland!

Vitnesskydd...

Jag är en utsatt människa. Jag är nu förföljd och det är inte första gången! 

Pernilla Wahlgren grät ut i pressen efter att ha blivit mordhotatd-men det är ju som Magnus Betner uttrycker det-"gifter man in sig i maffian får man fan skylla sig själv!". Jag tvärtemot har ingan sådana kontakter alls, jag lullar bara omkring i min egna lilla värld (JessicaVille) där jag har det fint. MEN! Förra sommaren började allt, först var det två tjejer som ringde upp mig och fnissade i luren, sa ingenting utan verkade vara omedvetna om att det ringde överhuvudtaget. Ringde eniro och fick reda på att de hette Syltberg i efternamn, heter tjyvringaren Syltberg då, då vet man att det är läga att fixa vitnesskydd.

Senare samma sommar ringde några killar också. Vet ej vilka.. 

Senaste sommaren: Jag och Linnéa har hemliga beundrare (fick dock reda på deras identitet). Det var det någon mer som ringde också(fick veta vem det var till slut också).

För några veckor sedan var det någon som skickade sms och vägrade avslöja sitt namn.
Idag märkte jag att någon hyrt en torped- tre cyklar försökte rämma mig idag (nej det var inte Fredrik!)
och till slut: denna KillBillFreak vägrar säg vem han/hon är.

Jävla Jessicahatare! Jag vet att jag har glömt några men nu får alla ta och ge sig. Sluta tönta er, var modiga nog att säga vilka ni är. Det skämtet är så jääävla uttjatat nu så det räcker och blir över.
Tack för mig


Sverige! (och KillBillFreak...)

Hejsan! Det var ett tag sedan! Nu ska ni får höra vad jag gjorde igår! Jag var på Sverige-Lettland!:D Det var shitting askul! Jag, Linnea, Arvid och Fabian åkte till Råsunda och vi hade en sehr härligt kväll:D

Det var det mitt inlägg skulle handla om idag men så läste jag mina kommentarer och jag måste fråga vem KillBillFreak är. Så, vem är du? Jag undrar bara vad du menar med din kommentar på "Jag mår illa". Jag skrev en varningstext och sluta vara så känslig, för här härjar det av mer eller mindre otrevligeheter! Det kan jag säga redan nu.

Nu var det det som kom upp i mina tanker fast jags skulle skriva om Sverigematchen! Jaja, jag hade skitkul på min första landskamp-den var alltså defintivt inte på min sista.
Ha det så bra allihopa och var säkra på att jag inte kommer sluta skriva ärligt och vad som just bubblar upp i mitt sinne. Sådan är jag. Tjollahopp, liksom
<3

Bränna Martinskolan?

image68


JAG HAR INTE ADHD!!!!! bara så ni vet....... :)

"Jessica, du ska börja käka fiskleverolja" det är orden jag möts av när jag trallar in genom ytterdörren. Shit, tänker jag, nu har mamma fått med pappa på någon dum idé om att jag ska äta bättre eller whatever. "Varför?" stönar jag.
"Jo, för att jag hörde på radion idag att barn med ADHD blir 25% lugnare av det!" Fnissande kikar min far ner på mig och jag kan inget annat än att skratta, han är ju inte riktigt frisk den karln!

Update(eller uppdatering): Jag har nu provspelat för Bajen, frågan är om jag ska köra igen på torsdag eller gå på den där konserten....?
Pusspisskiss

Flyg fast du inga vingar har.

Fan asså, nu sitter jag här. Att man inte vågar är fy skam! man springer runt och hoppas och har förutfattade meningar och så står man där sedan. Helt jävla utblottad på vad som kunde varit äventyrliga minnen. Jag försöker alltid att inte missa något-vilket mina päron tycker är jobbigt- jag konfirmerade mig för att jag inte skulle ångra mig senare, jag ska gifta mig och göra lumpen av samma anledning. Dock sitter jag här nu och önskar att jag kämpat hårdare, inte blivit rädd och bara chansat.
Fan.

Farsdag.

Min pappa har ett seriöst problem; varje morgon efter han har ätit frukost (te och mackor) måste han skita. Han sitter där och smaskar i sig knäckemackan (eller rostat formbröd om det är helg), dricker upp sitt te och så plötsligt! måste han in på dass, skynda, skynda! Har man då otur att redan sitta där störs man av ivriga knackningar och galna ryck i handtaget "är du klar snart? DU vet att jag måste in!". Ja, så då sitter man där och får pressa utav bara helvete innen dörren går under av hans tyngd. Eller så är det som idag, då hann han före och jag måste sitta här framför datan och vänta tills lukten försvunnit från han senaste besök.

image65 Grattis på Farsdag Pappa! <3


Jag mår illa

(Jag varnar känsliga läsare för ett småsnuskigt och ointressant inlägg)

Hej, jag mår illa. Min mage är alldeles orolig och det känns inte alls så göttigt i tarmarna för tillfället. Jag är inte på topp över huvudtaget, känner mig sunkig, lite småäcklig så där. Jag hatar när det blir så, ibland när man har mens så blir man på något sätt fulare; ansiktet blir plufsigt, någon finne pluppar upp, håret är antingen flötigt och livlöst eller slitet och osytrigt. Vilket som ser det ut som en rishög, som i och för sig är precis så man känner sig. Man tycker att man är helt uppsvälld, konstant småsvettig och ibland kan man inte få bort tanken att man luktar skiit.
Sedan att slem och blod rinner ur slidan, är inte heller särskillt uppfriskande.
Så nu mina vänner ska jag göra det enda som kan få mig att må bättre-jag ska hoppa in i badet, shampoonera mitt hår tills min händer blöder, lägga en inpackning och låta den verka medan jag såsar i badet med något härligt doftande från Lush och SO läxan framför ögonen (detta gör mig inte gladare men jag måste ju). Sedan ska jag peela, skrubba och raka min kropp till glädje, eller så nära glädje jag kan komma idag.

Adjö då, kära läsare, vi ses inom en snar framtid hoppas jag!
Pusspuss

RSS 2.0