celibat och the city...

Jepp, till city fahren wir, eller nja.. jag vill fara dit, problemet är bara att jag inte får till det med någon (höhö) annan som vill dit.. hello!? Är det ingen som är up for it? Jo, okej jag har bara ringt två personer än så länge men pallish ringa runt!

wellwell, som ni säkert förstår av titeln på detta inlägg är jag helt nere i sex and the city! Jag kollade tom på några avsnitt när jag kom hem igår natt:O i kväll kommer det dock bli andra bullar, melodifestivalen is up and going och jag är väl måttligt uppspelt, trots detta komemr jag sitta bänkad och inte partaja (se där, morsan!). Nåväl, innan detta har jag lite att utföra, fixa mig, dra in till stan, kanske kolla in festivalen på ängen som treorna i Kärrtorps gymnasium fixar och så där...

jaja, hör av er om ni också ska tvinga er igenom med låtsad entusiasm årets ESC, särskilt om ni har ett plejs att vara på.

Lieben<3<3
 Lita på mig, pussisar!♥

Sjukt!

Men HAHAHAHA! vad står det i mitt förra inlägg??? Sjuuuuukt! :D

Kisses!

"Det var jag som var tuppen!"

Tjohooooooo! Så nu ar jag hittat hit igen och då menar jag bokstavligt talat, jag har inte fattat var jag ska logga in! Crazy! Anyhow, jag vill åka till Fårö i sommar med Rekan, det evrkar sjukt vackert plus att det tydligen finns en aschill nudistbadstrand vilket vi alltid velat testa. Hahaha, idag hände en sådan sjuuk sak, jag hade gjort mitt HK prov klart efter skolan och Fabian likaså, så när vi var klara satt vi oss utanför HKsalen för att vila upp oss. Då började folk strömma dit, alltså föräldrar och sånt så jag bah: Vi springer in! Fabian var inte helt med på noterna men sedan vart han nog glad att han följde med för vi skrattade igenom hela skiten! HAHAHAH! Vilka barn alltså! Jävlar vad stor texten är! Shiiit! Vad har jag gjort? HAHAHA!:O
         Jaja, Pussar pussar!!!!

PS Jessica du ska logga in på publishme.se DS


Att det kan göra så ont

Det gör så himla ont. Det gör så himla ont i mig. Det gör ont att veta att jag inte är bäst. Det gör ont att veta att andra är bättre, det gör ännu ondare att inte kunna unna de som nu blivit bättre än jag. Det gör ont att inte våga, det gör ont att våga. Det gör så ont att kasta sig ut när man inte är säker på att bli fångad och det gör så fruktansvärt ont att ingen vet. Att vara jobbig, att folk inte orkar med. Det gör så ont att inte veta om du finns där. Det gör så outhärligt ont inte vara säker. Varför får jag inte vara säker, när jag väl är säker? Det gör så ont.




Extra: Något som suger är att snälla människor som alltid finns där med sitt stöd alltid får ta all skit, alltid måste lyssna på ledsna människor som ber om stöd. Alla ni underbara människor med detta beteende där ute, se till att få igen! Se till att ni också får ventilera era lungor. Det är mycket viktigt.

Kärlek 

knarklangare, Joel, Röd, Simon

Pallish. Pallish jobb, pallish normer, pallish plugg, pallish regler, pallish life when it's not the way it should be. Som tur är, är livet som det bör vara. Alltså fuckfuckfuck, det går upp mot allt igen. Himlen är fan klar, blå, solig, ler mot mig, ber mig. Jag är här. Jag är här. Jag är här. Sharkar ni? Fajn, allt kommer inte ske, allt kommer inte hända, jag har skavsår, myggbett, mina drömmar uppfylls inte men vill jag det? ja, jag är besviken men baby if you give it to me, I give it to you, I know what you want, right? Kanske läser ni nu och tänker fan så sant, kanske läser ni och tänker ingenting för ni fattar inte, vad menar bruden. Ja men precis, det är så det ska vara, man vet inte allt, kan inte allt, det är därför vi lever. Vi utvecklas, vi blir bättre skönare, härligare.

Älska, vad är det fär ord? Betyder det verkligen så mycket som jag tror? Är det så stort att man inte kan uttala det eller har jag bara gjort det så? Vad älskar jag? Älskar jag glass? Morsan och farsan? Mimmi? Polare? vad hatar jag? Jag hatar allt? Eller? Hatar jag något? hatar ni denna text? Eller är det skönt att läsa? Läsa utan att förstå, utan att behöva reflektera och tänka? Eller är det det ni gör? Reflekterar och tänker? Vad menar hon? Mina tankebanor... Förstår jag dom själv? Rihanna har fasen gjort många bra låtar! hmm... min so är inte chill...

RSS 2.0