konstiga matvanor

Mina matvanor är helt ur lag, det går jättelång tid då jag inte kan äta något pga av ett svagt illamående och sedan blir jag vrålhungrig och slänger i mig mat tills det helt plötsligt tar stopp och jag inte kan få i mig en tugga till. Varför är det så? Förresten är det en "allt är skit" -period nu.

Hell week

Okej, så jag behöver verkligen sova nu men hörni, det är den första april på onsdag. Det som brukade vara en lustig dag full med bus är nu Dagen Då Man Inte Kan Ladda Ner Musik! Sejtaaan! Jag förstår verkligen det här med upphovsrätten och är väl därigenom emot olaglig nedladdning men man är ju lat och att ladda ner är simpelt. Skitsamma, man borde kanske inte skriva om sådant så här öppet när man inte har en bestämd ståndpunkt? Nåväl, denna vecka innebär endast fem dagar innan LOOOV men! Jag har prov och läxor till varje dag denna vecka så ångesten trycker lika mycket som min mage kurrar (insåg runt nio att jag bara ätit frukost och chokladkaka idag men var då för trött att göra något åt det). Nåväl, nu ska jag sova bort hungern och vakna med en jättefrukost!
God natt mina hjärtan, sov så gott, natti, natti.

God morgon!

Nu sitter jag här vi köksbordet och äter min havregrynsgröt (HAVREGRYNSGRÖT) och är lite stressad, ska träffa olivia om en halvtimme och träna på eriksdalsbedet, sedan ska vi tillbaka till Kärris för lite solning. En rejäl dag till kroppen helt enkelt. God morgon på er förresten, ni som gått upp än!

en jävla massa jävla i den här texten

Engelskatal imorgon, jag är skitnervös, eller nä men jag skulle övat hela dagen men har bara såsat. Skulle fått hjälp av Fabian med Power Point grejen och Magda skulle senare hjälpa mig med matten och funktioner. Pissfunktioner. Jävla massa hjälp jag skulle fått och en jävla massa skullen som inte blev av. Så ere ju ibland dock, inte sant? Engelskan är inte najs, fan vad sur jag blir att jag inte övat nu men det är lätt att vara efterklok, eller hur? Jag är inte i mitt happy place nu men vi skyller på mensen, eller? Det gör vi fan inte! Jag hatar folk som blamar PMS för sitt humör. Är jag sur så är jag sur och är jag arg så är jag arg. Inte fan analyserar man när man är glad. Jävla skit, vad jag hatar folk som skyller på sin mens. Åh!
  Och detta var ju en jävla fin bild jag tagit!

Fotbollen

Gud vad mitt hjärta bränner. Om jag fick ta tillbaka en sak just denna sekund skulle det vara fotbollen, utan tvekan. Det är absurt hur mycket jag saknar den när solen skiner utanför fönstret. När man ser strålarna smälta snön, vispa upp himlen och värma marken, då spritter det i benen. Varje gång jag går ut tänker jag glatt "yes, nu är utomhussäsongen på g" men det är den inte, inte för mig. Och det känner jag, det är ju själva fan.


Klassiker

Vi ska läsa klassiker i skolan och jag vill hitta den perfekta, den som man alltid hör refernser till men aldrig läst. Ni vet som Darth Vader i Star Wars, Cheers signaturmelodi, Romeo och Julia. Typ. Jag vill också bli påverkad av boken, jag vill lära mig något och känna något men jag har ingen jävla aning om vilken jag ska välja. Hjälp mig hörrni, ni brukar ju kommentera som galningar. Gör det nu en gång för alla, hjälp mig finna min bok!

Höhö...


skrämsel

Idag har varit en jobbig dag men på det positiva har jag pluggat hela dagen, vart det nu har fört mig. Hur mycket man än försöker lära sig finns det alltid så mycket mer runt hörnet.
Vet ni, ni läsare där ute, just nu skrämmer ni skiten ur mig. Jag vet liksom inte vilka ni är, hela tiden får jag reda på nytt folk som läser denna blogg jag inte ens visste kunde adressen. Det är kul men ändå, man viker ju ut sig så mycket när man skriver och så vet man inte vem som vet vad. Något annat som skrämmer mig är sommaren, å ena sidan är det allt jag ser fram emot och å andra sidan växer en panikartad känsla när jag tänker på de ljusare tiderna. Men det ska nog bli bra, som man brukar säga. Fast det är lite dumt, för man vill väl veta när det blir bra. Det kanske det blir i sommar dock. Det får vi hoppas:)


Bloggsucking

Okej, mitt bloggande har vari uselt men vad ska jag säga? Jag har min egna lilla finanskris i min lilla pluska och plugget äter upp mig, spyr ut mig och äter upp mig igen. Peace and love biljetterna är i alla fall bokade och likaså ditresan, nu återstår "bara" tält, mat och annat nödvändigt... Joel och jag ska på första AIK matchen nu mot Halmstad, herreminfrid, säger jag bara, min lön på 1200 kommer vara slut samma vecka jag får den.

Förresten är det lustigt, tycker jag, vem det i slutet av dagen kan vara som gör en glad, någon man aldrig trodde. Det är fint, sådant där.

Fasen vad jag gillar denna film


Jag pissar på det

Hörni, om en kille pinkar på en byggnad eller sak han inte tycker om, anses det som en kul grej då? Och om nu en tjej gör samma sak, är hon äcklig då?


Identitetskris

IDENTITETSKRIS! HO!
Måsten:
städa
plugga
gå ut
bli smartare
hänga med
bli snabbare
bli blondare
ge magda hennes saker
få mina saker från magda
börja spela fotboll
hitta mig själv?

Holy macaroni, vet inte vad jag ska ta mig till, jag känner mig alldeles spassig och ofukserad, typ som en bonde inne i storstaden. Fast jag är ingen bonde, jag är ett jävla asfaltsbarn. Ett asfaltsbarn med panik, jag vill göra något andligt ni vet, hämta kraft typ. Fast jag är inte så mycket för det andliga, kan aldrig koncentrera mig när man ska "gå in i sig själv" eller träna på att andas och skit. Men jag skulle vilja dra till Danderyd, till kyrkan dit vill jag. Och kanske andas, fast inte något förbenat "andas i rummet bakom diafragman" eller vad de nu säger, nej bara med min mage och bröstkorge, lite härligt varierat. Så vill jag sitta där och andas bredvid min icka-andandes farfars grav.

Jag undrar hur ni läser denna text, för jag kan ju bara förmelda ord här bakom skärmen, inga ljudeffetkter, blinknigar eller artikulationer. Ni får bara orden och sedan är det upp till er att tolka och förstå. Hur som helst så ska jag nu ta tag i mitt liv och gå och pinka.

Ett litet hallaballå så här vid middagsdags

Pappa står och lagar mat och jag satt nyss bredvid honom och dividerade lite. När han skulle slänga en tom förpackning körde han upp röven i vädret som en riktigt kvinna och jag kunde inte motstå att fyra iväg en lätt liten spark. Tjoff! Dock hamnade foten lite längre fram än beräknat och när hans sakta vände sig om jag såg hans ansikte sprang jag med paniken brinnandeså fort jag kunde därifrån medan pappa skrek att jag kunde dra åt helvete. Lite att ta i kanske. Men jag antar att man får ta lite skit om man sparkar sin pappa på pungen.

Min crazy joggingrunda

När jag kom hem idag försökte jag mig på att läsa lite i min engelskabok tills jag halvt somnade i soffan. Då pappa kom hem med kyckling masade jag mig ur och åt den med ris, sedan bestämde jag mig för att dra ut och springa och oj, vad jag sprang! Jag joggade ganska lugnt till Globen, förbi Dalens sjukhus och virrade sedan bort mig mot Gullmarsplan. Där bestämde jag mig för att fortsätta in till ringen och mitt på Skanstillbron kom en kille/man springandes åt mitt motsatta håll, så jag slängde upp armen i luften och gormade "HIGH FIVE!" Han var skitrolig och klatschade till min femma, upprepade mitt utropp lika glatt och sprang vidare iväg med ett tjutande "WOHOOO!" Så jävla kul!

Vid Skanstull vände jag och sprang mot Hammarbysjöstad, där jag följde Hammarby Sjö tills jag tappade bort mig. Då letade jag mig upp mot vägarna och var typ i Mårtensdal!? Vad fan är det?? Till slut bestämmde jag mig för att enda sättet att hitta hem på var att finna Hammarbybacken. Jag frågade runt lite och hittade äntligen till ett torn jag kände igen. Så var allt lugnt, efter en sjuk jävla mördarbacke var jag äntligen i Hammarbyhöjden med den där relativ nya planen på min vänstra sida och så snart var jag hemma i mitt Kärrtorp igen. Vad säger ni om den språngmarschen eller?!

Fresch

 Ja, det blöta i mitt hår är svett.

Vad ska man skriva när huvudet är tomt?

Tjaaa'aaa.... (det eftertänkande "tjaet" alltså, inte det hälsande)  är ganska tom för tillfället och vet inte riktigt alls vad jag ska skriva... Om denna intensiva viktnoja som hägrar kanske? Nej, ingen vill höra om smala tjejer som tror de är tjocka. Om hur fast jag är i Gossip girl? Nja, who gives a shit? Kanske om hur dumma lärarna är som inte gett oss läxor på en månad och nu klämmer in tre prov på en vecka? Näe, det har ni nog också kommit underfund med. Så, jag är out of storys. Insåg just att jag glömt skriva mitt tyska brev som redan är försenat. Så på ungefär den intressenivån ligger mina tankar just nu.

Kan ju meddela att jag älskar Dirty dancing, har äntligen förstått filmen, tyckte inte den var så bra från början sörrni. Fast en scen är väldans pinsam tycker jag, så för mycket på något sätt. Inspelad.
Nånå, hoppas helgen vart awesome.

Rosing

Det absolut sexigaste just nu - stövlar som går över knät. Jag har tyckt det länge men nu, idag, slog det mig, hur sjukt jävla sexigt det är. Brutalt.

Vad mer? Jo, jag tittar på "Den rätte för Rosing" här har vi hägkvalitets-TV, fast jag trackar inte, så himla underhållande. Bra där, kanal5. Alltså en kille sa något fint om Rosing och hon drog igång en jävla kollektiv applåd, what?! Nu tycker hon en utlänning är konstig... Ja, det är bra i alla fall. Haa, nu berättar någon att han vunnit SM i skottkärra!!! Crazyshiet!

Skriver mer sedan efter detta, kan inte sluta titta!

Skal från citron

Perfekt maräng som du kan smaksätta hur du vill med tex skal från en citron, saffran, nötter eller choklad.
Citat från http://menumo.se/recept/506/marang-aggvitor-socker-en-nypa
Hahaha, gud vad jag skrattat åt detta! Vadå "skal från en citron"? Citronskal heter det väl!?!? HAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHSHAHHA.


Laget

Så, vänner, vad har er favorit gjort idag då? Jo, det ska ni får höra, under dagen var jag på Ågesta hos brandmännen med min klass för att förbättra vår sammanhållning, det var kul men jag har jävligt ont i ryggen för jag blev nersläppt på en jävla rot men nog om det, jag har supergrejer att berätta! Eller en supergrej, kanske man ska säga, det är ju bara en sak...

Jag gick hem till my darling friend Sara för att äta middag och planera vårt nya LAG!!!:D  Vi ringde runt lite till sådana vi vet har spelat förut (vårt enda krav:P) och hoppas nu bara på det bästa, att vi får ihop tillräckligt med folk:) Jag är astaggad!

KYSS OCH SMASK

Min Ipods äventyr...

Shit alltså, hallå! Jag tappade min Ipod i toan och ja, det värsta ni befarar är sant. Det som inte får hända, hände. Den lilla dosan flög ur min hand och jag kunde inte stoppa dess fart ner mot avloppet. Sladden lyckades hindra den från att totalt sjunka men den hamnade i vattnet och vattnet, det var fyllt med kiss. Jag skämtar inte, mina Ipod har badat i mitt kiss. Jag fick panik och slängde upp den i handfatet och slog på kranen vars stråle fick skölja min urin all världens väg. Nu vet jag inte än om den fungerar men alltså hallå, känner jag. Det är kiss på den!...

Tröga tangenter

Är det någon som förstår vad tröga tangenter betyder? Va? Trycker man på SHIFT fem gånger (haha, vadå fem gånger?! Vem kom på FEM gånger?!) så aktiverar man "tröga tangenter" Som har något med CTRL, SKIFT, ALT och Windows-tangenten att göra. Frågan är bara vad? Vad är funktionen och var i helvete ska man trycka FEMgånger på SKIFT för att får fram den? Vem kommer på att göra det? Jag har bara lyckats för jag missade pil-knappen...

Annars har jag åkt snowboard idag. Nerför en ramp på kanske 2 meter. Det var väl häftigt? Första gången för mig, där vid Garagevägen. Jag fick hjälp av en av killarna som åkte, han sa att jag var den tuffaste 16-åring han träffat, för man kunde bryta benen, då vart jag nog den stoltaste också.
 
Till helvetet imorgon då, vi ses där! Om vi går i samma skola... God natt!


RSS 2.0