Nicole Richie - lika snygg som alla andra

När jag säger Nicole Richie så tänker nog de flesta av er: FÖR SMAL. Ni tänker kanske på bilderna från sommaren (när var det, 2006?) när Nicole sprang på badstranden i klädd en turkos bikini... Alltså denna:  
När hon började banta vart det ett jävla liv, hujhuj, hur hon såg ut, det är äckligt! Nej, tycker jag, det är inte äckligt. Jag är så trött på att vi - när vi inte trackar ner på de tjocka - ska hoppa på alla smala. För ärligt talat, var Nicole snygg här: ?

Jag tycker att Nicole Richie är skitsnygg! Jag tycker också att hon verkar var en superkul, skithärlig tjej, som kanske inte alltid har båda fötterna på jorden. Här kommer en tredje bild, den bilden togs när hon blev tagen för rattfylla, droginnehav, eller vad det nu var... Helt ofixad och lyckas ändå på båda se bedårande ut .
Så tänk efter innan in trackar; vem är jag att döma? Varför ska jag domdera ut med mina kränkande åsikter? När jag skriver detta måste jag ju också rannsaka mig själv, vem är jag att döma er? jag hoppar också på andra, varför hoppar jag på er? Jo, för att alla har sina svaga stunder, nu har jag en stark, därför tar jag tillfället i akt och förklarar vad jag tycker.


 Det är fint att vara smal, tjock, muskelös, ja allt! kanske gillar inte jag, eller du, alla kroppstyper, men tillsammans, med våra olika smaker och åsikter finns det ingen som inte kan bli älskad!
Puss på er!


Veckans babe<3

Tjohooooo!
Kommer ni ihåg Eva storebrorsa Tobbe i Eva & Adam? Han som var så jävla snyygg!? I filmen fyra födelsedagar och ett fiasko har han en tavla på sitt rum med massa snygga tjejer, i mitten av den tavlan fanns ett kort omringat av en ram och har texten "veckans babe". Det kortet bytte han ut varje vecka och någon ny fick ta plats.

Jag kom på idag att, nej, nu ska jag göra min värld lite gladare och lite bättre. Så kom denna idé upp: Veckans Kompis! Ni kan få anmäla varandra, skriva kommentarer på dem som kommit upp och så lägegr jag ut bilder på de braiga människor vi har med en motivation, varför de är så snälla, vad har de gjort speciellt denna vecka osv.

Jag har nu en i bakhuvudet så om jag får bra gensvar här på bloggen har vi ett nytt upplägg! Wohoo!

Hur är kärleken idag?

Idag gick jag och Jossan, Lollo, Nora och Rekan (i alfabetisk ordning) och såg FörtrolladReflexen, jag hade sett den förut med Jojo (inte den ovannämnda) och Vanja men tänkte Whatta heck, why not? och joinade gänget.

Som vanligt när man ser en film analyserar och reflekterar man över den utan att, ja, reflektera..  Denna film handlar om kärlek, vårt cyniska synsätt på kärleken och hur dom uppfattar denna känsla i Disneyfilmer. Detta gjorde att jag kom på att tänka; är romantiken död? Är rosor och choklad yesterday? Är serenader utanför våra sovrumsfönster töntigt? Vill vi inte längre bli älskade och avgudade? Är det charmigt att ge sig själv helt till någon eller är det bara klängigt och desperat?

Vad är då romantik? Är det att få gå före någon i toakön, eller är det dyra middagar med levande ljus? Är kärleken äkta om den är inte platonisk? För om den är platonisk, kan den då inte lika gärna vara vänskap? Visar en säng full med rosblad att man älskar varandra mer än en snabbis över köksbordet? Frågan är egentligen simpel, vad vill vi ha? En ridderlig romans utan baktankar eller en het lustfylld fling?

Jag har någonstans läst att varför vi människor är så fästa vid kärlek beror på att det är det närmaste vi kommer magi. Men hur vet man om det man känner är kärlek? Kan man någonsin vara säker, riktigt säker?

Detta inlägg är fyllt med frågor, viktiga frågor, där svaret inte är självklart och det är så livet ter sig. Så många frågor och så få svar. Enligt Förtrollad finns det inget starkare än The true loves kiss, tror ni att dom har rätt? Kära läsare, vad tror ni om kärleken? Tror ni att romantiken är död eller suktar vi fortfarande efter den?

Jag vet att ni inte brukar svara på mina frågor och detta inlägg blev så långt så ni pallar väl inte läsa klart skiten men om ni orkade igenom det kan ni inte då också tala om er åsikt i ämnet? Jag är mycket intresserad!

Slutligen: Kärlek till eder alla, jag gillar er och vill att ni ska veta det, för det är viktigt i förhållanden, att kunna känna sig säker på var man har den andra så man kan hänge sig själv. Så; jag gillar er, på riktigt, allesammans ♥

Glad igen! och så kommer detta... :P

Hej! Jag har äntligen blivit glad igen (med tanke på mina förra inlägg) men nu är jag tamig fan sårad! Helvete! Nu ska jag dra å käka frulle mer Arvid ute i vårskenet, Arvid är snäll, det är alla andra också men ändå, jag känner mig ju bortglömd...
wellwell, man kan inte hänga upp sig på småigheter, det är bara att glömma och gå vidare och det gör jag nu:D
Kisses to you all<3

PS Hörni det är lov! Vi ses! DS

Här är det ingen jävla shoesale on Barney's

Alltså jag måste säga att det inte känns bra nu, inget känns sådär perfekt, sådär handen i handsken passande. Allt i mitt liv känns mer som en lite för trång sko, det går an, jovars, men det är inte någon woho-ig känsla alls, inte. Detta kan ju tyckas låter jävligt trist och det är det, mina vänner, det är det. Jag vill bara strunta i allt, finna något nytt men jag sitter kvar här, får liksom inte ur foten, den har fastnat i dojan. Jag orkar inte heller dra ur fossingen, vet inte var jag ska lossa, slita eller jucka för att få av den.

Räds dock ej, kära läsare, jag skall köpa nya pjucks, när tiden är inne. Nu är jag ännu för lat eller whatever, för allt känns bara så jävla triiist!

Tja!

Slutsats:

Efter mycket övervägande, många om och men, har jag kommit fram till att det är dej det är fel på, inte mej.
Hej!

Gårdagens Melodifestival, eller det som hände kring den...

Så, vad hände igår då? Well, först märkte jag att jag blivit uttagen till en träningsmatch (woho!) och sedan att jag missade den (helvete!)... Jag trodde liksom inte att man fick spela utan licens men tydligen är träningsmatcher undantag, så det kändes ju jävligt trist att missa måste jag säga.

Sedan ringde pappa och sa:
Pappa: Är du hungrig?
Jag: Jovars, det är jag.
Pappa: är du färdig då?
Jag: Nej, jag har inte gjort mig i ordning alls.
Pappa: okej, var klar om fem minuter.
Jag: Men snälla pappa det kommer aldrig funka, var ska vi äta? Jag kommer inte hinna!
Pappa: det blir väl Abbes eller något, hej!
Klick.

Så då åkte vi och käkade lunch och efter det bäddade jag rent i mamma och pappas säng och åkte sedan in till staden för att shoppa med Magda. Jag hittade ett par snygga svarta jeans, dock är de bara ett substitut för mina Levi's, jag saknar dom fortfarande... Precis när jag skulle pröjsa brallorna börjar mina näsa droppa och blod börjar färga ner i mina kläder. Kommer ni ihåg "Näsblod"? Tja, precis det hände ;) "BÖJ BAK HUVUDET!!!" Hon som betjänade mig (vad hemskt det låter, säger man verkligen så?) var i alla fall jättegullig och hjälpte in mig på personaltoan och vi fick stopp på skiten.

På kvällen bar det av till Berni och melodifestivalen, det var trevligt men innan jag kom dit var allt ett jävla hallaballoo, det var galet! Anyway, det roligaste på hela dagen var när vi skulle hem från Arvid (vi gick dit efter vi var hos Bernhardt) och jag kände doften av kyckling och tänkte fan vad gott! Så jag sa "var är kycklingen?"
Arvid: Va?
Jag: Ja, det luktar kyckling!
A: Jaså, jag tycker det luktar prutt.
J: HAHAHA, JAAA!
(paus)
J: Vem har pruttat?
A: Det var nog jag.
J: Hohoho!

Fattar ni? Jag trodde jag ville äta kyckling men egentligen var jag sugen på Arvis pruttar! HAHAHAH!!!!

Vad gjorde ni igår?
PUSS!

Överskatta aldrig könet!

Idag har min dag kretsat jävligt mycket kring snoppelisnoppar. Jag har verkligen varit med i diskussioner kring det ämnet från morgonen till kvällen och nu sitter jag här med Magda och jag har just avslutat ännu ett samtal om dessa "konstiga manicker" som hon så väl uttryckte det. Det är lustiga saker vi människor (och djur) har mellan benen. Tjillevippen på er!
Φ

Hos mig finns inga preliminära tider, inte!

Nille berättade idag om en reklam han hade hört på radio, det är bland det roligaste jag har hört!

KIlle: Ursäkta, vet du hur mycket klockan är?
Tjej: Nej
Kille: Men du har ju en på armen.
Tjej:Ja, men jag kan inte garantera att den går rätt.
Kille: Jag har bråttom till bussen!
Tjej: Jag kan ge dig en preliminär tid...

HAHAHA, jag fattar det inte fullkomligt men det fick mig att skratta många gånger om och nu bara måste jag höra den också!

Dock ska ni veta att man alltid kan fråga mig om tiden (om jag har klocka/mobil) eftersom jag är synkroniserad med Fröken Ur, som alla fick höra flertal fånger på nyår;)

Kyss och smek, det är en lek!

Sjuuuuk!

Hejsan alla mina kära vänner:)
Hur mår ni? Jag mår inge bra ska jag säga er, jag är lite sick. Är varm och kall om vart annat, svullen i halsen och får blodstryck fall lite titt som tätt. Pga detta struntade jag i träningen och tänkte köra gärnet imorgon istället, jag blev också tyvärr tvnungen att skippa "brunchen" (om man nu kan kalla något man åter kl 18.00 för brunch...) . Eftersom min dag har spenderats i sängen, förutom en liten prommis men Magda, har heller inga läxor blivit gjorda. Hujhuj!

I alla fall så väntar jag nu på samtal och "krya på dig" kommentarer. Vi hörs!

KRAMAR (vill ju inte smitta ner er) <3

Jag har blivit berusad och sett spindeln - William Shakespeare



Tjaaa! Guten morgen meine lieber freunds und freundins!

Läget hos mig är inte tipptopp nu, känner mig svullen i halsen och det är inget jag vill vara...

Well, låt oss inte koncentrera oss på det, jag ska ta mig ett bad och känner ett sånt sug efter att läsa! Jag har inte läst på superlänge, förr läste jag mest hela dagen. Anyway, pga skola och dylik skit har jag liksom inte haft tid och därför inte heller köpt några nya böcker men så tjollahopp, tjollahej! hittade jag Systrar i Jeans - fjärde sommaren. Precis vad jag var sugen på, undomsböcker. Denna har jag faktiskt inte läst än och jag vet att det inte är min bok (oups!) så saknar någon den sista Systrar i Jeansboken så vet du var den finns. Jag tror förresten att det är Jossans, där underlättade jag arbetet kanske?

Wellwell, kyssar till eder!
<3

__________________________________________________________________

Fan vad du är ball, verkligen. Du står på dig och gör revolt, det är så fint och ovanligt i dessa tider, du är tamigfan en riktig man. Eller, tja, du är 15 men ändå. Jag ser så tydligt att du är en stark person, som är bildad och påläst och smart. Smart på riktigt alltså, intelligent, socialt anpassad, kunnig. Du vet allt men skyltar inte med det. Så som riktigt rika människor gör, dom flashar inte med cashen utan är bara tysta när det kommer på tal och bjuder på ännu en runda.
Du är rik, rik i själen. Fast du tror väl inte på själen? Trams? För den är ju faktiskt inte bevisad och det har du ju rätt i. Såklart. Låt oss hata all denna skit istället, all jävla propaganda, okej? Du som kan och jag som vill lära mig. Ett perfekt par som kan brinna i helvetets lågor, nej just det, helvetet finns inte enligt dig, inte Kristendomen heller. Fast om hade kristendomen funnits, då finns helvetet med. Enligt dig, allt enligt dig.

HAHAHAHA, JAG SKRATTAR DIG I ANSIKTET! RAKT I ANSIKTET! HAHAHAHAHAHA

PUsSS ändå!!!!!

"En cowboy sitter aldrig med ryggen mot dörren"

Jag hatar verkligen att, när man är på restaurang, sitta med ryggen mot resten av lokalen. Jag vill sitta så jag har uppsikt över allt, annars blir jag så nervös, jag vrider och vänder på mig, tittar över axeln och kan inte fokusera på min bordsgranne. Tydligen har pappa också detta problem, det fick jag erfara idag när vi åt middag på Jesses. Skit jobbigt! Då talade han i alla fall om för mig att "en cowboy sitter aldrig med ryggen mot dörren" och då kom jag på att kanske är jag en gammal cowboysjäl! Alltså att jag i mitt förra liv var en cowboy! Förstår ni vad fränt?! Vad ballt? Vad läckert? Fattar ni!?!!? EN COWGIRL!!!!

Detta får mig att minnas när jag lekte cowgirl, jag tog farsans långa tändare (sådana man typ har när man grillar och dylikt) och sprang omkring med skärpet mitt som hölster. Jag har också vunnit över Lisa i luftgevärsskytte (flashflashFLASH!). Jag har nog hittat något här!

Wellwell, nu ska jag till nora och myyysa!! <3<3

 Hände Hoch! HAHAHAAHAH!


Under arbete...

Tjoho!
Bloggen är under arbete och ser lite crazyspacey ut, som nu också är namnet på min blogg! För att, tjaa, sånt är mitt liv;)
Hoppas ni står ut att vänta till allt blir bra:)
Kisses(L)

Samtal mellan mig och Niklas, halvsovande:P

samtal med niklas...
Vad tycker ni om Let's Dance. Det är så jävla mobbat men Gynning hon är liksom bra, hon säger vad hon tycker. Hon klagar liksom, hon och Tilde säger ifrån. Säger dem att det är jobbigt då är det jobbigt. Vet ni att Gynning gått från DD-kupa till B-kupa, stor B-kupa, det måste du printa in. Vad är bäst då? Nu, då ser man ju att det är äkta, då flyter de ut när hon ligger ner, de är inte runda då. Nähä... Hahaha

Sätt på Breathless med Shay, Shejj.. den är bra! Jessica, vad betyder det? Typ att man har andningssvårigheter... Som astma, fast på ett fint sätt... Jaha, men det låter ju bra, vad sjunger han där? You like me breathless? Nej, you leave me breathless. Amen fint, du lämnar mig med andningssvårigheter, det var ju inte snällt. Nu har du förstört hela låten, Jessica!

Intressant läsning? Jag är den kursiva stilen och NickePicke det vanliga...

Pusses<3

Gästinlägg: Johanna Ekström

Hejsan allihopa. Jag skulle bara skriva om hur jobbigt det är att göra sig söt. I skolan tvingar jag mig att ha på mig jeans, concealer och foundation, på fritiden går jag, vart jag än ska, i mjukisbrollor, stor t-shirt, osminkad och helt ostyrigt hår. Förut tyckte jag om klä upp mig och göra mig söt. Nu mår jag nästan dåligt av att göra mig iordning och skulle hellst vilja gå i pyjamas varje dag. Alla mina vänner (och även flera av mina vänners vänner) har sett mig ofixad så jäkla många gånger. Jag förstår inte de som inte kan gå ut utan att göra sig iordning. Jag skulle dö efter en dag. Jag kan tala om att jag verkligen inte skulle klara av att vara kändis för de ska ju helst vara snygga på fritiden också. Ha det så bra!<3


Efterlysning svarta Levi's Jeans!!!!

Ni vet mina Levi's jeans? De svarta, raka 501:or tror jag... Kommer ni ihåg hur fina dom var? Hur fint dom satt? Dom ända jeans som faktsikt satt bra i midjan och i låren? Dom är väck, jag har ingen aning om vart dom tagit vägen. Så jag ber er, jag vädjar till er, vet ni var dom är? Kontakta mig! Hittar inga bilder men ni borde ha en mental bild inprintad i hjärnan, så fina var dom!

Tack på förhand
Jessica

Cher, I found you!

Här sitter jag med det gudsförgätna SO-projektet och känner mig dyster. Eller snarare kände. Efter lite spagetti med köttfärssås och Cher känner jag mig både pigg och glad!

Fan, det här är musik, det har jag aldrig tänkt på förut men shiiit! Wow!

Nej, nu ska jag fortsätta poppa här, is it in his eyes? NOO!

It's in his kiss!

Kisses to you all, babes<3

Bagdad<3

Tack, Lena och Uffe, för att ni gett världen Magda
image83

Let's Dance!

Jahapp, nu sitter jag här i reklamen av Let's dance och för er som har mer liv än jag ska jag nu berätta lite om programmet.

För det första: What the fuck is up med tjejernas klänningar!? Ja, men visa mermermermermer!!!!!!!! Asså, fine att tjejer exponerar lite hud för att komma längre här i världen. Man måste ju använda sig av det man har liksom men tagga ner! Man ser ju mer boobs och ass på svensk tv än franska riverieran.

Sedan vill jag hälsa Jessica Almenäs; sträck på dig, kvinna! För i helvete, hon är supersöt och hennes klänningar är verkligen jättejättefina och så förstör hon det genom att likna en säck potatis.

För det tredje: Vad i helvete har Danny gjort med sitt hår?! Det ser ut som vitt plasthår. Jävla ful blondering och jävla ful frisyr.

Och så Dilba då, den kvinnan klarar jag helt enkelt inte av. Asså inte för hon gjort något nu men jag kommer inte glömma bomb-skämtet på länge. Hur tänkte hon!?!?

Men! David Helenius är ju helt fantastisk i sin roll som programledare, han är vass, rolig och rapp. Han höjer det Let's Dance till skyarna.

Och till det sista; Jag själv. Jag får ju skämmas som klankar ner på Let's Dance, det bevisar ju att jag sett skiten! Pinsamt, pinsamt... menmen, nu har det nog börjat igen

Kisseskisses<3

RSS 2.0