Sicken luring jag råkade utför

Heute Abend ska jag till Emma med some peops och göra gud vet vad. Vill egentligen bara gosa ner mig i morsan och farsans säng men nej, jag ska dra mig hela oändliga vägen till Älvsjö. Det är tufft att vara ung alltså, det blir ju ett sådant jävla rännande. Förresten lagade jag och Fabian mat idag, med betoning på jag, för ja, jag hjälpte faktiskt till, det var till och med mitt recept! Vi brukar ju annars göra så att han lagar maten och jag diskar och det av den enkla anledningen att jag hatar att laga mat och han hatar att diska. Idag tedde det sig dock så att jag endade upp med disken också, hur hände det liksom?!

Håltagning

Så idag var alltså jag och Olivia och tog våra efterlängtade hål i öronflärpen, eller tragus, som det så fint heter i piercingbranchen. Nu tillkommer ju bara det välkände problemet att jag inte kan lyssna på musik i det örat eftersom staven sitter i vägen (och än så länge vågar jag inte röra den). Förut kunde jag ju ändå stoppa in en hörlur i det andra örat men se på fan, där har jag ju stans jävla finne! Den var helt enorm men börjar lägga sig så jag hoppas att kunna lyssna på mina mp3-spelare igen inom kort!

Snorsjukan

Jag har under första året på gymnasiet snytit mig en jävla massa. Varje dag har jag fått smita ut från lektioner flera gånger för att tömma näsan. Idag stötte jag på en gammal klasskompis från lågstadiet som poängterade att man förr alltid visste var jag var genom snytljuden i klassrummet (jag har lärt mig att gå ut till toaletten på äldre dar). Jag visste inte att mitt snorproblem hägrat så länge. Nu på sista tiden har det dock gått över men erstatts av ett annat hål som konstant behöver tömmas. Ja, jag tror ni förstår på den beskrivningen.

Nej, nu ska jag lösa finanskrisen, duscha och ja, bajsa.


2 år!

Så på denna dag för exakt två år sedan skapade jag denna blogg, bara på kul, jag trode aldrig att jag skulle börja använda den frekvent. Där fick jag ju fel, i alla fall i vissa perioder, mer rätt i andra.
Jag hde världens plan på denna dag, att jag skulle skriva så det blödde i fingrarna, blogga lite under hela dagen liksom. Så blev det ju då tyvärr inte pga av all stress som hägrar och nu är jag rädd att jag tappat bort något viktigt, jag inser att klockan är mycket sen och att jag imogon ska upp väldans tidigt eftesom vi ska starta dagen med nationella i matte. Den persen påföljs direkt av hörförståelse i tyska. Hujhuj... Så det vart inget speciellt firande av denna dag, det får välan komma nästa år. Nånå, nu måste jag sova, liksom ni andra som läser matte A detta år.

Något som jag är sugen på att disskutera i framtida inlägg är hur galet slampiga våra yngre medmänniskor är, men mer om det nästa gång. Lycka till nu alla vänner därute!

2 ÅR! Vi ses imorgon mina vänner, detta är historiskt!

Idag insåg jag att imorgon fyller min blogg två år! Så jag tar en paus från bloggpausen och så firar vi ordentligt imorgon va? Ett riktigt saftigt inlägg och så ni, älskade läsare. Det kan inte gå fel.
Imorgon då, då smäller det!

RSS 2.0