Vem?

Det finns en blogg som jag älskar att hata. Hon som driver den är Sveriges största tönt.
men vem säger jag inte, för det är nätmobbing.

ett Sur(t)pris(e)! hehehe........

En sak som gör mig riktigt glad, det är överraskningar. Det tror jag i alla fall, har inte bestämmt hur jag står i den frågan men om överraskningarna är positiva är det alltid glädjeframkallande!

Ni vet när man fyller år och så? (som jag gjorde igår) nu för tiden känns det inte så himla kul, man får sina presenter (som man blir asglad för) får äta sin mat... och sen what!? då slutar det med typ DH eller dylikt. men igår mötte jag en överraskning! Magda, Vera och Linnea hade beställt en T-shirt med trycket "Sailing is a blow job" haha, som jag har önskat mig en sådan efter jag såg SOS-Sällskapsresan. Den är i klass med Magnus Uggla linnet jag fick i konfirmationspresnet:D (från; Ange, Jojo, Lollo, Nora och Jossan) Nice, I tell you!

Idag hände något konstigt, Magda och Vera började härja om att jag inte tvättar hemma, nejhej, säger jag till er. Jag gör andra saker, inte så många kanske men lite. JAG HATAR STÄDNING, så sluta tjata på mig.

image64


Jag kanske inte alltid har rätt...

Nej, jag har ju inte det och vad jag nu ska skriva är säkert helt fel det också menmen, here it goes.
Jag såg på Sverige-Nordirland igår och det var väl inte en sådan där höjdarmatch direkt och jag tyckte inte att Zlajten gjorde så jävla mycket bra, jag missade typ hela första halvlek men av det jag såg. Såg inte så mycket av hans trixkicks och inte så mycket mot mål men ändå får han flest getingar av Expressen. Javisst är han duktig, det han gör med sina fötter är väl helt otroligt men fotboll är en lagsport där alla har en viktig roll. Man kan inte bara tro att Zlajten ska ta hand om allt och att saken är biff. "Det ser lite kämpigt ut men vi har ju Zlatan" DET ÄR INTE BARA HAN PÅ PLANEN! Nu börjar jag bli trött på det här, man kan inte förlita sig på en spelare, han ensam kan inte föra upp bollen från straffområdet över hela planen och scorea, det finns inte. Han har inte gjort mål i Svenska landslaget på två år, antingen kan man skylla på resten av laget eller så får folket inse att det inte bara är hans uppgift att ge oss poäng, så det så.
Jag har säkert fel nu och om så är fallet får ni gärna meddela det så jag kan sluta snacka om detta.

Byte av byline-bild! hoho

Hihi, jag vet inte vad jag ska säga! Jag känner mig så fnissig och kittlig inuti :D Herregud, tänker jag, för jag vet ju inte varför jag fick känslan:O
Jag vill byta bylinebild (för att flasha lite med ett fackord som jag kan) men jag vet inte till vilken... Jag vill ha en riktigt fläskig bild ni vet, som "jävla vilken bruud!!!" men ändå inte för det känns så jävla fake, "här har jag tagit bilder på mig själv i min ensamhet, gjort mig så fin och läcker för ingen annan än bilden på min blogg" lite för patetiskt, va? Så nu ändrar jag bild, den är tagen efter jag varit ute och sprungit i ösregn, med blixtrar ljungade runt mig (bland det mest uppfriskande jag vart med om!) nå, vad tycker ni?


Upprivna underkläder.

Hej igen! haha:D Idag när jag skulle plocka undan min tvätt frågade jag mamma "hur kommer det sig att några av mina trosor är upprivna?" för det sjuka är att typ två-tre par är det! Pappa svarade "Det kanske du borde fråga dina killkompisar om" höhö, mindra lyckat skämt måste medges menmen, då kom jag på när Filip och Fredrik rev sönder varandras kalsonger! HAAHAHHA, vem gör det liksom? tjolahopp så ryckte de till bara, helt galet! Fast roligt för mig, hihi. Detta var ett givande inlägg, yes:P
dörrvakt!
image62 kallsippryckarna.

"jag längtar efter er min kära mor och far" Markoolio! HAHAHA!

Antingen gör man det eller så skiter man i det. Stå inte bara där och stå. Sitt inte bara där och sitt, Förstått!?
Sanna ord.
Jag var sur men nu blev jag skitglad för jag kom på att jag och Vera ska göra lumpen! Visst är det super:D men jag säger en sak; inte fan tänker jag bajsa i skogen, det gör jag inte, där sätter jag ner min fot! Aldrig i mitt liv att jag bajsar där det inte finns en toasits och rinnande vatten!
Fast det är nog ingen fara, man har ju kontakter i amrén, yesyes, som ni vet så har jag ju sett en pansarvagn. Man kanske kan bajsa i en sådan? Har de toaletter? Well, det spelar för tillfället ingen roll men bara så ni vet, mina fiender och bekanta, en dag ska jag köra en pansarvagn! Eller ett stridsplan! Ja! som i TopGun, visst är Tom Cruise sjukt het i den filmen! Dock verkar han lite konstig i verkligheten...
Jaja, vi ses och hörs
<3
image61


Slutet av en era?

Jag är just hemkommen från ett spelarmöte, kanske det sista jag kommer att gå på. Fotboll har under en väldigt lång tid varit en del av mitt liv och jag kommer inte låta denna underbara sport glida mig ur händerna utan en fajt. Jag älskar sporten och har i mig en outgrundlig kärlek till klubben, KBK, Kärrtorps Boll Klubb (tidigare känd som KIK) för det är min modersklubb och inget jag bara glömmer. Jag har haft fina stunder med detta lag,
Tack för tiden som varit och som kommer(?) Kärrtorps flickor '91.
image60


Idag

I dag är en tung dag. Den började på ett sketet sätt och kommer antagligen att sluta likadant. Detta är ett steg bakåt för Jessica och säkert för mänskligheten också.
Jag skulle kunna köra min vanliga stil och klaga gärnet på det som stör mig för att sedan byta upp till en lättare stil och skämta till det. För det är något som brukar funka men inte idag. Idag är ingen fin dag (imorse var det en hejdundrans dag för springning men nu talar jag om mitt sinne) idag är en dag fylld med sorg, vemod och nerslagenhet, för nu ligger jag ner, platt på ett kallt golv och där kommer jag stanna, för hur länge vet jag inte men när jag har rest mig och förflyttat mig till en grönskande äng och med solen i ryggen hör jag av mig. Livet är en bergochdal-bana, ja, vi har hört det, den klyschan är lika uttömd som uttrycket emo eller en törstande männsikas vattenflaska efter hon hamnat fel när hon hoppade fallskärm och landade i öknen. Man brukar kalla människan Hon, precis som klockan och båten, jag tror att det beror på att vi fortfarande har kvar en del av de genus vi en gång hade i svenska språket. Nu slutar jag och om ni orkat så långt i läsandet att ni kom hit så ge er själva en klapp på axeln.
Detta är en mörk dag. Det är en dag fylld med saknad, utmattning och utlämning.

-

RSS 2.0