Ung och vild

Alltså jag dör, nu är det slut på det roliga. Är så trött så jag dör. Jag har under denna helg sovit kasnke tre, fyra timmar totalt. Jag kommer ihåg när jag var den seriösa, den som aldrig blev särskilt full. Vad hände med henne? Den här perioden jag har haft nu stänger jag helt på morgonen till den 6:e februari. Då är det back to not spåra.

Men inget ont kommer kommer utan något gott brukar det väl heta? Och trots ett lätt illamående och en hjärna som är helt överkörd har jag nu kommit fram till något. Jag vet vad jag vill. Hoppas bara inte gårdagens handlingar förstörde chanserna till det jag även kom fram till.

Wohooo.... SPÄNNANDE!? Jag berättar allt inom en snar framtid - lovar. Och nu ska jag faktiskt introducera mig för den där "Måtta" ingen verkar vilja känna på facebook.

Nu - jobb! Yezzzz

Sprakande!

Temat är sprakande färger. Jag har jobbat sex timmar idag med två timmars sömn och en veckas sjukdom. Så sprakande skulle jag väl inte kalla mig. Orkade inte ens tvätta bort dagnes smink utan körde bara på massa svart och rosa över det gamla.

Och tuttarna har jag försökt tejpa med lite hudfärgad kirurgtejp. Därför funkar denna pose.
 Dock känner jag mig lite nervös inför momentet svett. Då kommer mina tuttar inte stanna på plats särskilt länge. De gillar ju inte det sörni, utan brukar ha en tendens att rymma.

Konstigt, egentligen, att något så litet kan vara så svårt att kontrollera.

Jävla Ballen

Nu är jag i skolan! Fast veckans första skoldag blir tydligen bara två lektioner, sweet! Något som dessvärre inte alls är sweet är Alicia Rysinskas handlingar. Hon slängde min iphone i paperskorgen SÅ ATT DEN LÅG MOT EN PRILLA. Så jäva oskön. Då slickade jag på hennes vattenflaska så alla min baciller skulle snuska av sig på den men jag tror inte det spelar någon roll eftersom jag inte smittar längre. Men det verkar hon inte fatta.

Nu ska jag fortsätta med psykologin och livet. Och på lördag är det 18-års fest hos Linnea!! Wowowowwo! Då ska jag festa bort min förkylning.

Love


Tillfreds med livet

Nu sitter jag och äter chokladbollssmet direkt ur bunken och känner mig tillfreds. Jag har nämligtvis inte bara supergott här bredvid mig, jag har också skrivit en riktigt bra text om svartsjuka. Om jag får säga det själv. Jag kommer nog lägga upp den här, måste bara göra mig menalt förberedd först eftersom den är ganska utelämnande. Dock är det ju det jag vill med den här bloggen. Jag vill lämna ut mig själv i hopp om att någon annan tar upp mig. Förstår ni? Det bästa jag vet är när jag får höra att folka kan relatera till mina texter, eller känt precis som jag. Då känns det som om jag gör någon liten skillnad i den här enorma världen i alla fall.


Tiger Woods har förändrat oss

Tiger Woods upprepade "felsteg" har upprört en hel värld. Men hans handlingar har också ändrat människors värderingar och moral. När man idag får höra att någon varit otrogen reagerar man inte med förfäran utan snarare: "Men vad skönt, då hade du tur, det var ju bara en annan."


Mina män

Alltså ni fattar inte! Jag är pinsamt hormonfull. Blev tårögd av Miley Cyrus nu. Allvarligt. Jag orkar inte. Vill bara åka till USA nu, min livslånga dröm. Jag skiter verkligen i vilket skattesystem de har eller om man är körd om man är fattig. Jag klarar mig. Min framtida man bor ju där så jag har ju egentligen inget val.

Ibland får jag en klump i halsen och känner hur hjärtat liksom vrider sig för jag vet att han är så långt borta. Min kollega tycker jag är ett sär. Det struntar jag i, jag har vänner som förstår mig.

Jag har ganska nyligen fallit för ännu en man i Amerika, Han som spelar Silas i Weeds. Jag kommer ihåg när jag började titta på serien och Lisa tyckte han var jäääääättesöt. Jag tyckte inte han var så speciell, lite för mesig för min smak. Men så poff! Säsong fyra - bam! - klipper av sig håret och hela världen bara skakar! Ooooj!


På tal om män i mitt liv, jag funtar på att lägga upp berättelsen om min första kyss. Dock har jag redan tvingat en massa att läsa den och den är galet lång, men jag kommer på något.

Förresten, jag har lagt undan en klänning på H&M i ringen, är det någon som har vägarna förbi får ni gärna hämta ut den. Jag har flis här hemma så det är inget problem.

Jag har världens vackraste vänner



I mitt rum har jag några bilder på vänner som betyder mycket för mig, dock har jag inte tillräckligt med bilder. Jag har t.ex. inga bilder på Linnéa, därför ser jag så mycket fram emot sommaren då vi ska ta bilder likt denna tillsammans.

Jag blir väldans känslig när jag är sjuk, som en gravid kvinna, eller någon med mycket pms. Jag är gnällig och barnslig och kan börja gråta åt vad som helst. Nu har jag blivit alldeles nostalgisk och tittar igenom gamla bilddagböcker och blir helt till mig av vemod. Vad fint vi alla hade det ändå, i nian. Så blir jag lite tårögd, men så gör det för ont att börja gråta så jag håller tillbaka och ler istället. Ler åt allt jag fått vara med om. Alla skitsaker som var vardag men som ändå var så himla fantastiska.

Ni ska veta hur mycket ni betyder för mig, mina vänner, nya och gamla. Tack.

mitt hjärta är krossat

Nu ska jag till doktorn om en halvtimme, hoppas verkligen det blev rätt med beställningen till taxi för blir jag tvungen att ta bussen kommer jag inte hinna. Nu hoppas jag verkligen att min läkare komemr säga att jag kommer bli frisk till helgen, för något kul måste jag väl få. Är så himla ledsen sörni, mitt hjärta är krossat.


Här levde hoppet fortfarande kvar, här trodde jag att det kan faktiskt komma något väldigt glädjefullt ur det här. Sedan blev allt fel och jag vet inte vad jag har gjort men fel, det är det. Och jag försöker hålla humöret uppe men det är svårt när man är jag och bara vill gå till botten med alla problem och lösa dem nu, nu, nu! Tålamod är en fiskares bäste vän, heter det ju. Och jag hatar att fiska.

Jag hatar mitt liv

Det känns som att mitt sinne inte hör ihop med min kropp. Jag känner mig precis som Voldemort, min kropps svaghet äcklar mig. Jag borde vara gjord av pansarplåt, då skulle min helg bli så fantastisk som jag planerat att den ska bli.


Vill bara ha en rik man som betalar alla min utgifter och avgudar mig vilket som. Sätter mig på en piedestal och låter mig vara precis hur jävlig och fantastisk som helst. Fuck självständighet. Vill bara bli omhändertagen.


ich bin krank

Jag försöker svalka pungkulorna i min hals med lite twister. Snälla papsen åkte förbi och köpte glass och ravioli till mig. Konstigt egentligen, igår senaste hade vi en liten fajt som vi båda somnade ifrån och idag är han snälle mannen.

Har så jävla tråkigt, finns inget värre än att vara sjuk! Det som dock är bra med att vara ensambarn är att man lär sig roa sig själv, jag har liksom blivit tvungen att trivas med mitt eget sällskap. Nu kollar jag på roliga filmer. Den här är inte så jättekul, det är bara jag och Alicia som försöker få oss själva att skratta men kolla på Ballens ögon 0:31. Jag avlider. Skrattar lika mycket varje gång!


pappas flicka

När en man jag inte har något intresse av påkallar min uppmärksamhet brukar jag säga att jag inte tror han skulle gå igenom min pappas grundkoll. Det är ju inte mitt fel, min pappa vill ju bara mitt bästa och jag vill inte gå emot hans vilja.

Sanningen är dock att det enda min pappa säger när jag berättar att jag gillar någon är: "Är han 18? Kan han ta en bira med mig?". Hans krav är alltså inte så höga, men ju mer lik min man är pappa detso bättre. Enligt pappa alltså. Och pappa är inte så komplicerad, han är väl den typiska killen - han gillar båtar, brudar och bira. Och sport. Så den där grundkollen skulle nog vara över ganska snart.

Men det är ett bra sätt att avböja en invit på. Antagligen bättre en Emmas "låtsas däcka"-variant.


Jaa, nu finns det ju bara mer av mig!!!!!!!!:D

Ååh, jag känner mig bara tjock och äcklig. Tittar på bilder och häpnas. När gick jag upp så här mycket!? Vad gör jag nu?



Jag tänker aldrig mer äta.


i blocked his cock but kenza blocked my entrance to FASHION

Nu blir jag helt fly förbannad! I fredags köpte jag ett nytt linne som jag hade på mig senare på kvällen. Det finns kort på detta, men inga publicerade. Och vad får jag se? Jo, att Kenza har köpt samma jävla linne och har det i sin blogg. Nu kommer alla köpa det och när jag har det kommer folk utbrista "Åh, du har ett likadant linne som Kenza!" Nej, nej, nej och åter nej! Jag klarar inte av detta! Jag som tvingade mamma klockan halv fem på morgonen att ta kort på min outfit så jag kunde visa upp den och ändå blir jag inte först. Jag blir så innerligt trött.

I fredags ja, då kom Kissie till samma fest som jag var på. Hon sa tydligen att jag var världens tönt. Sedan kom Dessie också men henne såg jag inte. Det gjorde Charlie. Och mer därtill.

Sedan så blev jag örfilad två gånger. Helt brutalt! Jag kan erkänna att jag var lite av en CB (cock blocker) men inte klappar man väl till någon som bara ber om en ipren? Hur inne man än må vara i strulandet.

Och idag då, jag har flängt runt som en galning, utan att sova i natt har jag jobbat sex timmar och sedan spelat turnering, I VILKEN VI VANN GRUPPEN! Jag gjorde ett mål också, så jävla kul! Jag gör aldrig mål! Och så sänkte jag en tjej, haha, hon låg liksom kvar och kunde inte resa sig. Man får sådan jävla energi av sådant där.

Och nu är jag hemkommen från en visit hos Jamie, så god natt på er. Nästa helg har Linnea 18års fest och jag har redan en outfit. Då jävlar kan ju Kenza försöka härma mig med den också.

mitt linne!

mitt liv? (har ett gammalt inlägg med samma rubrik!)

Herre-gud vad mycket makt människor har över ens liv. Vi tror vi har sådan kontroll, vi tror att vi styr våra liv. Nej, vi bestämmer endast vilka som får styra våra liv. Varsågod, vänd upp och ner på min värld.

Fast värst är det när man inte ens kan bestämma vem som ska få makten över livet vi kallar vårt.


Rättelse

Alicia blev verkligen inte våldtagen på den där platsen på bilden! Jag skrev om två olika saker i samma inlägg men tydligen kunde det misstolkas. Så oroa er inte för Ballen, sexet var på bådas villkor. Känns jättekosntigt att skriva om andras sex men ni förstår va? Ingen våldtäkt. 

Ett ovanligt uppvaknande

Ååh, denna ljuvliga ångest är tillbaka. Jag vill bara skärma bort mig från allt socialt umgänge och försvinna. Jag blir så nervös när alla känner alla. Önskar mest att ingen kände någon.

Jag har haft en riktigt konstig dag idag, jag har varit hemma för jag fått konstiga sammandragningar i magen som smärtat alldeles outhärdligt. De började i natt och så mådde jag illa. Det hela slutade med att jag vaknade på hallgolvet omringad av vatten och glasskärvor. Jag fattar verkligen ingenting.

Av mina känslor fattar jag heller ingenting, vilket kanske inte är så ovanligt, men ändock så frustrerande. Kom hit nu, vill jag ropa, kom hit med lite kladdkaka.

Nu ska jag hoppa in i duschen och skolla bort den skavande känlsa med hjälp av kranens strålar.



Det var en kul natt, det kändes som att jag kunde dö men att det aldrig skulle inträffa. Som att jag var oövervinnerlig.

Sexa, nuppa, skinka på, knulla, älska. Vilket gör ni?



Precis här har min kompis haft sex fick jag just veta.

Alicia säger:

det är mjukt
och det blev som en soffa
exakt där
gick vi
och höll hand
där stod vi och kysstes

Tydligen har 80% av alla kvinnor fantiserat om att bli våldtagna. Fattar grejen. Är det inte det alla vill? Bortsett från att det gör ont/är på ett ofräscht ställe/med en äcklig gubbe. Jag menar hela den där manliga "jag måste ha dig, kan inte hålla händerna borta för du gör mig galen"-grejen är ju något varje flicka drömmer om. Det är som medeltidens frieri. Nu vill man bli sönderknullad. Då ville man ha ett giftemål - sedan bli söndeknullad.


rami!

Enligt Lycke har Rami sagt att att han har sex i TV, vilket han än inte har. Ännu ett uttalande som stärker bevisen på att Rami kommer tillbaka i Paradise!

Idag shoppade jag lite, jag hittade en tröja (Lycke har en likadan, superfin!) för 700 men fick den för 269, sådant känns verkligen så himla bra. Dock fick jag bara med mig en sak hem från stan fast jag var där i hundra år. Jag råkade missa träningen och allt, och då var det fett ovärt att jag struntat i AIK-Leksand i första läget.

Hur som helst, när vi var inne i stan blev vi intervjuade och hittade sedan en ny kompis, han var amerikan och hette Cali eller något, lite lustigt att han kom från Carlifornien också! Han följde med oss på vår shoppingrunda och var jättetrevlig, han lovade att han skulle lära oss "beer-pong" när han kommer tillbaka efter en visit i Tjeckien. Det är tydligen ett ashypat spel amerikanarna spelar när de är fulla och det lät kul!

skvallerskvaller!

Nu kommer jag tillkännage något som några av er kommer glädjas av men andra av er kommer förbanna. Informationen jag nu ska släppa inför allmän beskådan är av topklass på skvallerskalan. Here we go.

En tjej i mitt fotbollslag hade varit ute på krogen i helgen med några vänner. En av dessa vänner hade druckit lite mer än de andra - denna information tillför egentligen inte historien något, men det var så jag fick den berättad för mig - och visade sin glädje extra mycket när hon lade märke till Rami i vimlet. Hon slängde ur sig de där vanliga kommentarerna "du är fett skön" och "jag tycker du var jätterolig" men det var när hon sa "det var synd att du åkte" som det verkligen började ske grejer.

"Man vet aldrig vad som händer" (jag är kanske inte 100 på exakt vad han sa men jag antar att ni förstår hinten!)

Nu vet vi ju alla hur Rami är med sitt snackande men vem vet... Ojoj, spännande läsning på Karpan eller vad säger ni!?


Queen

Jag vill bara börja gråta, men inte för att jag är ledsen. Lyssna på Queens texter och försök hitta en, en (jag utmanar er!) text som inte träffar i hjärtat och bara liksom sätter ord på ens (nåja, mina) tankar och känslor. När jag lyssnar på Queen så ändrar jag helt sinnesstämning efter vilken låt jag hör. Det är så spot-on. Så jävla, JAAA, JAG FATTAR!
Åh, lyssna bara. Eller skit i det om ni inte känner detsamma. Så kan det ju vara. Jag gillar ju inte Håkan Hellström särskilt mycket. NU-ph!


Så det spritter i hela kroppen!

Från att inte äta någonting har jag gått till att äta allt. Min mage har inget slut och inget får mig att rynka på näsan. Kött, fett, sött, salt! Allt väcker ett starkt ha-begär och får min mun att vattnas. Nu har jag just bakat lite kladdkaka åt mig själv, men jag gjorde bara en halv sats, kände att mer behövdes inte. Dock får jag väl äta upp det nu (hehe..) för Carl Carlström ringde och ville smaka av mitt verk (som blev helt otroligt gott), han var inte lika taggad på Paradise Hotel, men jag sa att ska kan smaka av kakan får han titta på programmet också. Typ. Nu är han i alla fall på väg, helt spontant, och det ska bli kul!

Jag blir helt galen när jag lyssnar på Breakthru, så att det rycker i kroppen och jag bara vill skrika. Det känns som att jag är kär och förälskad och lycklig och jag vibrerar tills varje cell bara vill explodera och lämna min kropp. I wanna rush headlong into this extasy.



Genialiskt.

måste ut, måste bort

Jag hatar när livet skär i mig, när varje andetag tär på min kropp. När morgondagen inte är om en natts sömn utan om en evighet följd av ännu en evighet. Och nar allt ont ligger i halsen, redo att lämna min kropp men ändå tvingas stanna. Får inte, får inte, får inte låta det komma ut. Då blir jag en sådan. Hur allt kan bli så mycket, hur allt kan hända så snabbt. Att en liten handling blommar upp till en ocean av konsekvenser, konsekvenser jag inte var beredd på och än mindre kan hantera.

"Hej, jag heter Kenza och är en halvmarockansk Stockholmstjej..."

Nu är jag klar med psykologin, äntligen! Läste inte ens igenom den innan jag skickade in arbetet men det får bli som det blir. Jag borde radera den från datorn så jag inte inser hur usel den är senare, men å andra sidan, vad är oddsen på att jag kommer läsa igenom den igen?

Nu ska jag antingen hoppa i säng eller i badet, jag älskar att bada nu för tiden! I badkar alltså, isvaken var väl inte det roligaste jag varit med om... Det känns fett trist att jag missar Emmas fest men jag är ändå trött och eftersom ett extra långt arbetspass väntar imorgon är det väl lika bra.

Usch, jag känner mig som Kenza. God natt, nu!

jaaaaaaa, vad jag är glaaaaaaa

Denna kväll ska jag spendera framför datorn med en godispåse och psykologi. Döööö!
Hej då fest hos Emma, hej illamående och och trötta ögon. Imorgon ska jag jobba åtta timmar. Som en riktig vuxen.

Män är svin. Alla är vi svin. Och vi kommer aldrig bli mer, det förstår ni, va? Aldrig mer än vad vi är, och även om vi blir bättre så är vi ändå alla rännstensskit. Bara ren skit med lite diamanter i. Som sådana där bovar som slänger juveler i kondomer och sedan äter upp dem. Kondomerna alltså. Man gör så för att smuggla smycken, magsyrorna tar liksom inte sönder kondomen. Skitbra egentligen.

Men ååååh! Fitta på riktigt. Fitta på riktigt. Fittafittafittafitta. Ja? Dööööö.

jag är ledsen, gänget

Nu ska jag gå och massera mitt underliv. Är så jävla ledsen. Skitskitskit, blir aldrig frisk.


Svettis, who?

Svettis is so last yeat, svettis is slut, the end, zu Ende. Ni fattar.

Mamma köpte min gamla bundsförvant Absolut Torr som jag tänkte nyttja. Igår natt var mina armhålor redo för en omgång 20% alkohollösning, så framför Paradise Hotel tog jag fram flaskan och instruktionerna. Redan där stötte jag på text som fick mina ögonbryn att höjas. "Huden måste vara fullständigt torr när du applicerar (duttar) på Absolut Torr (...) kan ge sveda och stickningar i huden. Besvären beror oftast på att huden inte har varit helt torr vid påstrykandet."

Okej, vilka är det som använder Absolut Torr? Jo, svettisar. Och grejen med svettisar är att de aldrig är torra. Därav användningen av AT. Logiken i det.

Jag kände noga i mina armhålor och blåste lite ifall det skulle finnas några svettspår eller vatten kvar efter duschen, sedan slängde jag på AT, kröp ner under täcket - och började svettas. Inte mycket, men tillräckligt för att det skulle börja klia. Så där låg jag, hela natten, och kliade och vred mig och längtade tills morgonen skulle infinna sig så jag kunde tvätta bort skiten. Ingen sömn alltså, men idag:

Torr!

Imorgon kommer jag inte vara torr och verkligen inte svettas.
Jag ska bada i en isvak. Jaa... Ja.

kan tyskan bara vara LUUUGN

Nu är jag hemkommen från min andra skoldag efter jullovet, den avslutades med tyska. Och där får jag reda på - VE OCH FASA - att vissa verb styr dativ. Va!? Prepostioner visste jag (aus auβer bei gegenüber mit nach zeit von zu) styrde dativ, ja sedan finns det ju dem som styr ackusativ och de som styr både dativ och ackusativ beroende på om det är en rörelse eller befintlighet. MEN NOG OM DET. Jag hade ingen aning om att det fanns verb som fungerade på samma sätt. Så jävla invecklat.

Nicos nyårslöfte är att bli snällare och idag sa han "Jessica är lite som en snusdosa, inte så fin på utsidan men skithärlig inuti" typ. Jag antar att det är ett steg i rätt riktning.


Ny kategori

Nu har jag skapat en ny katergori kallad videoblogg, så det blir lättare att hitta dem. Jag har inte lagt alla youtubeklipp i denna kategori, det kanske jag gör sedan. Hur som helst, nu är det lite ordning här på bloggen. Mamma skulle varit stolt.

Matsyndromet

Jag (gråtandes): jag har inte ätit på hela dagen, mitt hår är gult och jag fick spela med nummer åtta!
Simon: Men Tjer...
Jag: Jag vet att Tjerna har nummer åtta, men det skiter jag i! Jag har alltid haft nummer fyra!



Haha, stackars Simon, han förstog inte mycket den kvällen. Dock tror jag han är ganska van. Han är ju tillsammans med Vera.

Både min och Veras mamma har en standardfråga när vi är med varandra: "Har ni ätit något!?" Har vi inte det, då blir det snabba bullar, in med något i magen, vad som helst! bara vi får blodsockret på en normal nivå.
Känns konstigt egentligen. Som att jag har en allvarlig sjukdom; har du tagit dina piller? Har du ätit något?

Idag har jag ätit igen, det var gott. Jag älskar BBQ-dressing.

Jag kan posa som en modebloggare

Såg ut som Dalin hade likadana skor som jag. Skoj. Då är det bara att slänga dem också.


kul kille, älskade dotter

Min pappa strosar runt här i hemmet med sina lila/rosa/röda-färgade mjukisbyxor och sitt nya helskägg han bär som protest mot denna av helvetet komna vinter. Han protesterar egentligen mot det mesta, i alla fall det mesta som har med mig att göra, med sin butterhet. Han och mamma har för tillfället inga nattduksbord eftersom de måste göras iordning nu när fåglarna bitit sönder dem. Fåglarna som jag inte har något till övers för. Fåglarna som fortfarande pryder hans överarm.


Finns jag på hans andra överarm, undrade ni? Nej, där är det en jävla tiger! Finns jag i hans hjärta då kanske? Nej, han sa just att vill vi bli av med fåglarna köper han en ny lägenhet för sig själv och dem.

Det här måste väl vara tecken på en seriös störning, tror ni inte? Det kan ju inte vara hälsosamt att värna mer om en fågels liv än sin dotters?


drå åt helvete

Ni kan dra åt helvete allihopa.
Åt helvete med er.





Men snälla, snälla, ta mig med?

Jag har stött på ett pekoral!!! Jaaa!



vill inte vara den, vill bara vara någon

Jag orkar inte vara talanglös längre. Vill bara vara kreativ, artistisk och nytänkande. Orkar inte att mina lår fladdrar som Dumbos öron när jag försöker dansa som Beyoncé. Vill inte vara världens mest analyserande tjej. Vill inte ringa mina kompisar helahelahela tiden och vara tjatig, jobbig och oskön.

Jag vill bara ha något som är "mitt", något man identifierar mig med. Vill bara vara speciell och förändra saker. Är så jävla rädd att dö utan att ha ådstakommit något, bara dö och liksom försvinna från jordytan och ur allas medvetande.

Hade slängt in ett välkänt Doktor Glas citat här, men känner inte att det är ett av mina favoritcitat från boken. Insåg att jag har glömt mitt faktiska favoritcitat. Orkar inte att jag lånade boken istället för att köpa den. Skituppfinning, de där jävla biblioteken.

kul att komma hem till en varm prutt

Jag spatserade min välkända väg hemåt från Kärrtorps tunnelbana och tänkte lyckligt; jag vill vara kär och full i all framtid, hela mitt liv. Så sprang jag lite, men det är svårt med högklackat i snö och med skoskav på ena hälen (jävla skithelvete), så jag tog bara små skuttsteg när det kändes behövligt.

Och så kommer jag hem, och i mitt rum luktar det prutt och mamma har satt på värmen och jag blir så jävla less, hon kan inte komma in och domdera hur som helst. Så jag får blogga utan tröja, som en riktig man, för att klara hettan. Och då tänker jag, det är inte kul att vara full när man ska somna och allt snurrar och det är inte kul att vara kär när den inte är besvarad.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Enya, och imorgon ska jag bli FIT!


I've hungered for your touch

Hatar när man länge, länge velat se en film, en klassiker, som man hört så mycket om, som man sett hundratals referat från, och tusentals imitationer också. Och så visar det sig att det var bara en film. En helt vanlig film.

Besvikelsen i det.


men jag äter inte, så jag är smal ändå

Blev astaggad på att gå ut och springa



Sprang kanske fem minuter innan jag insåg att det var lönlöst, underlaget var en blandning mellan is och snö som inte var packad, så efter en jävla massa halkande, gav jag upp och gick in



Nu är jag hemma hos Vera, och hon försöker lista ut hur facebookchatten på min mobil funkar. Det går inte bra av ljuden att döma, men jag fattar inget av det så jag tänker inte ge mig in i försöken. Då lär min telefon inte vara hel om ett par minuter.


min kärleksdeklaration

Vårskriket i nian, jag var kär i två lärare och visade det med en dikt. Först är det Klara, jog kommer in på scen efter henne. En liten kupp så där, hihihi!


Luuuugn!

Orkar inte att alla vill lugna ner mig, känner mig som Gynning, eller en man. En sådan där man som kvinnor alltid vill förändra, en sådan där de ser som ett projekt. Men jag är inget projekt, jag kan inte förändras. Jag är lugn när min sinnesstämmning tillåter mig att vara det, och jag är exalterad och sprallig när humöret svänger åt det hållet.

Precis som alla andra.

Kanske är jag en extremare version än de flesta, och det är därför vissa människor stör sig på min energi. Eller så är jag inte det, jag har ingen aning. Men jag vet att jag har kul, och det är värt hur många "men luugn!" som helst.

hallååååå?

Jag orkar inte att jag har världens roligaste grej att berätta och ingen kan lyssna. Var är alla? Kom fram nu!

alltså femmaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!



Så jävla femman, alltså årskursen, inte kanalen. Åh, första gången jag noppade ögonbrynen - jag och några tjejer tänkte göra det tillsammans på toaletten, så en tog med pincett och jag tog med en stor blå jävla kyklamp eftersom vi ville bedöva ögonbrynet mot smärtan. Vilken smärta, liksom?

Eller?

Vad jobbigt att vara tjock, egentligen.

Här hägrar inte gråten mer



inte nu i alla fall, och för framtiden tänker jag inte oroa mig


RSS 2.0