Här ser ni killar! och tjejer! Eller? Vad tycker ni???

Kommer ni ihåg mitt inlägg HUR SVÅRT KAN DET VA, KILLAR? WELL, THANK ME! ? Jag hittade ett inlägg som instämmer precis på det jag skrev (bekräftelse, we want to be loved, adored) och sedan talar om det enda man behöver för att snärja en man... Tja, ni får väl er göra er egen uppfattning om texten så här kommer den: (http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/hibbs/)

"Gästblogg Micaela "Pauline" Moreno; Kaka söker maka

En killkompis till mig blev kär i ett one-night-stand en gång direkt efter att hon hade givit honom en riktigt bra avsugning. Visserligen höll kärleken bara i sig någon halvtimme (sedan kände han sig enbart smutsig). Men ändå. Kan det vara så enkelt? Jag tror faktiskt det.

 Om alla tjejer praktiserade fellatio på en regelbunden basis med sin partner och killar i sin tur återgäldade den tjänsten med att bekräfta oss (konstant) skulle släktträdet se helt annorlunda ut på Stureplan. Nu leker istället alla "musicalchairs" när de sista tonerna dör ut runt Svampen. Och hoppas på att hamna i knäet på dig.  

Själv har jag satt mig på ungefär samma bratstol 3 gånger. Det var liksom min grej förut. Högresta bankers alltså. Män nöp sina sekreterare i rumpan. Och skrattade vulgärt högt på 5-stjärniga restauranger (fram tills att det uppdagades att min morbrors golfhandikapp var lägre än deras). Ni fattar typen. Killar som fick ligga med cheerleadern under sitt år som utbytesstudent i U.S.A. Sweet. Eller?


Det tog mig 3 Carnegiefreaks, mina vänner. Samt en hel massa krossat ärvt porslin. För att inse att det inte är en sådan kille jag vill ha. Alls. Och vet ni en annan sak. Ett - till synes stiligt - förhållande behöver inte alltid vara synonymt med kärlek. Ibland var det faktiskt bara två personer som såg jävligt snygga ut ihop på Sophies.


Så. Hör upp, Peter Parker! Ja, du som skissade raketer när alla andra pojkar drog Lisa i håret 1985. Som smög runt i korridorerna med flaskbottnar till glasögon. Ärmarna till storebrorsans gamla noppiga seglartröja lite för långa. Gymnastikskorna ordentligt snörda, inte snubbla inte dra till mig uppmärksamhet. Jag menar allvar nu. Om du var den som alltid blev tilldelad rollen som stum stubbe i skolpjäsen och fick ångest av "roliga timmen", då är du något för mig. Jag vill att just du ska spela huvudrollen i mitt liv, vara mitt skämt (okej, det där sista kom ut fel)!

  

Puss

M


Ps. Peter (engelskt uttal), om du känner dig osäker på mig bör du veta att jag ämnar omsätta mening 6, uppifrån, i praktiken.


Ps igen. Det är lugnt om ni inte fattade symboliken med stolarna. Jag gör det knappt själv. "

Nå, vad tycker ni? Det som är kul nu, är att både tjejer och killar kan tala om sin syn på saken! Så kom igen nu låt höra:)
FÖR I HELVETE
pussarpussarpussarpussar


Tom i pallet

Heeeeeeeeeeeeej! Jag är så jävla tom! Har inget att skriva om men ändå skriver jag, bara för att glädje er mina fuckers<3 dock är fallet på det viset att detta bara är skitläsning och egentligen bara tar er tid men hey, för att kunna njuta av livets goda måste man genomlida det dåliga också.

Fy satan i min asfalterade gata, vad Roxette är fabtastisk (oh, svengelska)! Nå, vad tycker ni om mitt nya bloggs namn? Helt jäkla fabtastiskt va? Detta är liksom som himlen!

Hörrni, jag har en fråga; är sommaren i city gjord av Trollz eller av Angel? Nej, nu ska jag in i duschen (som måste vara den bästa uppfinningen direkt efter bilen och mat) för att sedan träffa min favoritkis - Nirre Söder. Nu kan jag ju också gratta hans bror Stefan som med sitt Djurgården vann första matchen i SM-finalen.

Ojoj, nu ringde just Julia med nyheter, hej på dig raring:)

pusspuss lovers

Hur svårt kan det va, killar? Well, thank me!

Så nu är jag i UPPSALA - Välkommen hit Välkommen hem. Här är det alltid trevligt och nu sitter jag här med min kusse FillisPillis och en påse polly<3 Vet ni när jag lämnade mitt älskade Stockholm i morse? Tio över åtta!! Stört! Fast så trött är jag inte, nej, jag satt där i baksätet och väntade på Amy Diamonds Thank You, som aldrig kom, hur svårt kan det va? (att spela den!?) för att citera Bengtzing. Anyway, är ni inte TTT att höra mina nya intressanta tankegångar?
Jo, tycker ni inte att det är konstigt egentligen det här snacket om att det är så svårt att glädja oss brudar? För det är ju motsatsen. Lyssna noga nu grabbar; ge komplimanger! Så lätt är det. Tala om för din kvinna att hon är fantastisk, underbar, vacker, sexig, ja, allt som slår dig in. För det är hon, eller hur? Är du med henne måste du ju gilla henne - låt henne höra det - och jag lovar, du har halva inne!

Lycka till nu guys!

Thank you Amy Diamond for the song Thank you! höhöh, ordvitsar är min grej, det! :P
(Rekan, du kommer snart älska den, jag lovar! Tack för igår förresten mitt lilla fjäderfjun<3)


Jag och Vera lyckas!

(Jag kunde inte publicera detta den 18/3-08, då jag skrev inlägget men här kommer det!)
image99

Ser ni den här galna tjejen? Ser ni vreden lysa ur henns ögon? Ser ni hur raseriet sliter i henne? Hur förbannad denna unga kvinna är? Nej, tror jag ni svarar men det lär ni tamejfan få göra om ni inte börjar kommentera igen! Så många besökare som jag har nu har jag aldrig haft så berätta vad ni känner förbövelen!

Anyway, idag var jag ledig så jag och Vera drog ut och shoppade underkläder, främst BH:ar till henne var tanken och vi lyckades faktiskt. Det måste varit första gången i världshistorien där vi inte slutade efter en halvtimme på donken, nej idag gick det skit bra! :D Vi hittade två sett till henne, skitsexigt(!) och ett sett plus lite slit-och-släng trosor till mig, helt sjukt bra!

Det sjukaste var ändå när jag skulle pinka på sergelbiografen och någon stönade i toalettbåset brevid. Det var liskom inget hårt stönande som vi bajsning utan mjukare men inte sexhetsigt heller, utan mer som tjaa, en sexdröm kanske, ja just så! HAHAHA som vi skrattade, vad fan hände där liksom!? håhåjaja!

Tack för denna dag min lilla sockerpulla och puss på er alla!

Jävla bloggpunktse och pissword!

Älsklingar! Jag saknar er! Vet ni var jag skriver nu? På word! Whatta fuck is that, you might think. Well, det är det där jävla blogg.se som inte funkar. Jag kan checka alla andras bloggar m inte logga in på min egen och vad bryr mig jag om dom liksom, jag är väl bara intresserad av min egen. Eller nja, där ljög jag, det är fasiken kul att kolla på andras, särskilt, Tobias - grymt rolig person! Hahaha, han måste vara en riktig lirare, bara hans bloggs namn får mig att skratta, han kanske är ännu mer självupptagen än jag! Tjiho! Nej, nu jävlar får word spel också, jag vet inte var jag ska ta vägen med all skitteknik som svämmar över här i livet. Jag har alltid känt att jag skulle passat så bra på det sexiga 80-talet men min hjärna är fan någonstans kvar under 30-talet, jag är så jäkla oteknisk.


Jaja, nu ska jag ge mig, för word crazar gärnet och likaså gör jag

Adjö mina pärlor<3


PS Andreas är en riktigt gullig grabb! DS

gatans egna lilla nakenfis

Håhåjaja, så kan ännu en av mina grannar sålla sig till gruppen "vi har sett Jessica naken", välkommen. Jag tror mötena äger rum i källarlokalen på Arkövägen tisdagar halv fem. Tjenixen!

Min hand? PSB!

SNUSK! Min fågel försökte just sätta på min hand! Blää! Fattar ni? Tjabo blir sugen på min hand! Min jävla fågel vill göka med min höger!

Åh, fyfan... Fast, är det inte bättre än när Zicko vill pippa med mitt öra ändå...? Jo, det är frågan det...

 Betydde det där mer för dig än för mig???

Föräldrar och vad dom är till för.

Jag ska säga er, mina läsare (askul att det har kommit massa nya hit, välkomna!:D) att som förälder har man två uppgifter:
1. Nuppa och leverera ett barn
2. Ge barnet föda
När man har klarat detta kan man bara dra åt helvete!
Åt helvete med er bajsmamma och pruttpappa!

Det är så jävla själviskt att "älska" sina/sitt barn när man då försöker skydda dem mot livet. Låt mig leva, okej, jag kan bryta ben, jag kan bli packad, ja, jag kan tom dö! Fine, om ni gör mitt liv till något roligt, något som jag bara längtar efter att vakna upp i, då spelar det ingen roll. Mina päron har alltid varit ganska chill typ, du får klara dig själv. Detta var dock när jag var liten och har tyvärr inte hållt i sig. Då handlade det dock om att klättra i träd och dom typ "whatever" nu är det mer allvarliga saker jag gör.. Typ...

Det som då stör mig mest är att jag inte har någon talan, allt jag säger kan ändå alltid skjutas ner med "då får du inga stålar" "då stannar du inne i helgen". Jävla fascister! menmen, tro inte att ni har mig under bordet än. Jag kommer tillbaka och då jävlar, då ska ni få se på annat. STÖRTA MAKTEN! hoho:D

Pusshej

200 blås, ja mer än min bil i alla fall...

Alltså, så jävla kul sak hände nu när jag var och klippte mig idag hos min kusin Fia; hon bjöd mig på sin 19 års fest i helgen! Wohohoo! Det här blir super, tänkte jag och eftersom  det är med min kusin lär ju mina päron agreea, detta är kirrat!

Jo, trodde jag ja... Icke sa nicke, eller ja, min morsa. För tydligen så tycker hon att vi ska umgås på lördag men det känns ju bara som ett enda stort skämt, som om det skulle hända. Det är fan helg och jag har 100 saker att göra plus den ferren. Jag kan liksom inte tro att hon är allvarlig, att hon själv tror på det!

Tyvärr fick jag inte heller över farsan på min sida då jag trodde att han skulle uppskatta att Fia och jag umgås mer. "Du lever fan i 200 blås just nu, du pallar inte mer" Hello!? Vem känner min kropp bäst? Jag! Jag har fan gått med på att dra en snabbis till landet i början av påsklovet, no chance in hell att jag stannar inne två helger i rad, no fucking chance!

SMACK PÅ ER ANDRA!

PS min jävla bil åkte bara 20cm, vad hände!? Dock var den jäkligt flashig i sån schlagerutstyrsel! DS

Min första dag från skolan på.. ja? Två år?

Hohoho! Idag är jag hemma och ni vet varför så blabla..

I alla fall (är det ett eller tre ord?) vet ni vad som hände för några veckor sedan? Jag kastade min mobil på sängen men den studsade upp, rullade runt lite och hoppade sedan ner i dippskålen image96 
vad är oddsen liksom? Jag började asgarva och skrek "ta kort, ta kort!" det resulterade i detta:
image97 Hahahaha, sicket paparazzigäng alltså :O

Hörni, nu har jag druckit brustabletterat vatten, käkat C-vitamin och chillat i min säng, har ni några fler tips för att bli frisk snabbt? Imorgon kl. 05.30 måste jag vara frisk som en nötkärna.

Hihi, jag bara känner hur några av er där ute suckar, himlar med ögonen och skrattar till lite "lilla Jessica, så snabbt går det inte, kroppen måste läka på egen hand" Icke! Jag citerar: Är man positiv som fan så går allting bra. Jupp och jag är just positiv, så imorgon ses vi på väg till Romme, tro inte att förkylningen kommer vinna. Ånej! Jag är starkare än så mina vänner och det ska krävas mer än lite hosta och snor att hålla mig borta från er (eller utflykten:P)

Jaja, PuSsApUsSa på varandra nu!
<3


Bläää....

Jag är så jävla arg! Jag har ingen aning om varför men jag är helt slutkörd, arg och gud vet vad. Jag pallar bara inte! Jag är bara så jävla trött, varför kan ingenting bara vara lätt? PISS-SKIT!
Fan ta allting, bläää

Jag gillar ju er mina Snutteperisar!

Hejhej.
Idag såg jag att jag, allt som allt har fått 400 kommentarer.. Hmm, det är typ vad Alex Schulman hade per dag (han och Calle verkar inte ha lika många nu faktiskt..).

Jag tänkte bara hälsa här från sjuksidan, för det är vad jag är, sjuk. Jag hoppas jag hinner bli frisk till Romme dock! Anyway, jag blir alltid sur på människor som är sjuka och ändå pallrar sig till skolan, jag menar vad är det för sätt att smitta oss andra, STANNA HEMMA! Fast då när jag själv är dålig så tänker jag helt annorlunda men det är bara för att jag känner att så länge jag kan stå på benen kan jag lika gärna gå till skolan, man missar ju så mycket annars.

Nu har jag dock märkt att det enda jag gör på lektionerna är att sova och gå ut för att snyta mig så imorgon blir jag nog hemma i alla fall, fast jag kommer kanske och gör provet. Pga denna snuva och hosta har jag inte kunnat sova och då blivit mycket mer lättirriterad och Magda har rätt, det är fel. Så snälla, förlåt mig mina underbara sockerpullor! Särskilt Fabian, jag har betett mig jätte bitchigt mot dig, förlåt.

Var tog den söta lilla flickan vägen?

I min familj läser vi Expressen varje dag och i ett halvårs tid har jag skådat ny information angående denna Madeleine McCann, varför så mycket ståhej kring just det barnet? Varför har hon varit så populär i pressen? Jag mnear hur många barn försvinner inte varje dag? Hur kommer det sig att just lilla Madeleine fick ett sådant genombrott? Jag har aldrig läst om henne och hennes familj, jag har bara suckat djupare och djupare ju längre tiden gått, hur fasiken kan hon fortfarande vara en het nyhet?! Skitmånga söta barn med änglablick försvinner hela tiden, vad är hennes hemlighet?

Jag fattar inte grejen, fine, det är ju en tragedi men som om det är den enda i världen. Don't think so!

Tjillevippen

Skit i den äldre generationen, den vill ändå inte veta av oss!

God morgon, god morgon!
Ni vet hur ens päron ibland vill umgås och säger "nej, stanna hemma ikväll, så kan vi snacka" och man känner att nejnejNEJ, jag har bättre saker för mig? Så kände jag igår, liksom nja, inte let's dance, bitte. Så jag drog iväg men kände att fan, det hade nog varit ganska gosigt att mysa lite med mina föräldrar ändå så imorse tänkte jag bjuda min far på en dejt. Vad tror ni händer? Han tackar nej! En pappa säger nej till en kväll med sin dotter!

Grejen var att jag hade världens grej vi skulle göra; i förrgår när jag och min favorit-Julia äntligen träffades hittade vi ett plakat med en spökvandring i Gamla Stan som vi ville gå på men hon kunde inte:( Så då tänkte jag, whatta heck, jag kör på farsan och så vill han inte för att det är dåligt väder och melodifestivalen är då. Sicket jävla beteende alltså!

Här kommer jag från den unga generationen, redo att sträcka mig över generationsklyftan. Jag lutar mig framåt, pressar fram hela min längd, sträcker ut mina armar och öppnar mina händer, beredd att haka tag i den på andra sidan. Fast då märker jag, det finns ingen kotte där! Så tjollahopp tjollahej, där föll jag ner i stupet.

Nej, nu känner jag för att göra något rebelliskt... Hmm, vad det blir får ni veta imorgon:)

KYSSAR<3

RSS 2.0