Jag ska vinna ett badrum!

Jag är så jävla lycklig! Jag har blivit bönhörd! Mitt liv har under en tid känts jävligt trist och mediokert men nu vet jag vad jag ska göra! Eller jag har en massa planer i alla fall, för det första ska jag spela in en video i duschen och skicka in den till den där reklamen, hur man nu gör... Någon som är sugen på att medverka? Jaaa! Nu kör vi? Nu kör vi!
Förresten, jag behöver en kamera. Joel? Bra!


Hörni, hur fasen lägger man upp filmer va?

JAG PASSAR INTE I RAKLUGG


Denna bild är inte bra för mitt huvud, den får mig att tro något som inte är sant, den får mig att tro att jag passar i raklugg. DET GÖR JAG INTE.
JESSICA, DENNA BILD ÄR FALSK, DEN GER INTE EN SANN BILD AV VERKLIGHETEN. Så. Nu. Lägg detta på minnet, och kära läsare, låt mig inte göra samma fatala misstag igen, klippa rakllugg.
Nu - fikadags, därefter - spy.
Jag har ätit så jävla mycket idag och mår så illa så det är inte sant!
Nej, nu till duschen, kyssar lovers!


telefonkontakt!

Shit vad jag har snackat i telefon nu, med Frida i en timme och 20 minuter och med Joel i fyrtio..! Så nu börjar jag jobba om en timme och har inte dammsugit lägenheten än eller träffat mina vänner som var planerat från början... Så nu bör jag sätta i gång!

Jävla bajs, alla!

Gud, jag vill bara döda, döda, döda! Jag känner mig alldeles otillfreds med allt. Jävla skitdag. Det är bara piss på TV, jag mår illa, mamma har förstört min onsdag, kul att min lycka inte betyder ett skit. Ni vet det där uttrycket att man har en nagel i ögat? Så känns det, som om någon sitter med sin jävla nagel i mitt öga och pillar. FAAN!

Gissa låten

Jag har just blivit rådissad av mina vänner och sitter nu och leker "gissa låten" när Fabian spelar. Det går förvånansvärt dåligt, tycker jag, jag brukar faktiskt vara mycket bevandrad i dessa sammanhang, så detta var ju en spark i skrevet för mitt själövförtroende. Eller åtminstone ett litet slag. Jag har inte kunnat en enda förbenad jävla låt! Fast det var nog mest hans fel, jag har inte hört talas om hälften av dem han väljer, Nåväl, nu ska jag fokusera lite mer här så jag kan kick-assa!

Glasklot och ring

 
Detta glasklot har jag blåst själv på något slott någonstans. Man kunde välja att göra ett glas eller en glaskula, ni ser ju vad jag valt, färg fick man också välja. Jag kunde inte bestämma mig (som vanligt) så jag fick ta både lila och blått -mammas och pappas vardera älsklingsfärg. Kvinnan som hjälpte mig att blåsa - eller snarare blåste allt, då mina lungar inte var så starka - hade glasögon med lilafärgat glas. Det hade hon för att hennes ögon inte skulle ta så stor skada av att se in i den brinnande elden som vi körde in glasmassan i, ögonen kan ju förstöras då, vet ni. Lite senare såg vi henne på nyheterna, jag och mamma. Ingen aning om vad hon gjorde där dock. Fast det var ju lite kul, tänk att känna igen någon på TV, sådant var ju stort då, när man var liten.

Ringen, den är ny och den har jag fått och den tycker jag om!

____________________________________________________________

Hittade ett gammalt inlägg jag glömt att publicera

God natt, denna tidig lördag!

Efter en mycket mysig och lugn kväll ligger jag nu i sängen och ska läsa min engelskabok; Gossip Girl. Jag kan måhända redan ha läst den men, men, sådant händer. Helst av allt hade jag velat se Dirty Dancing, vilken jag velat sedan i torsdags men skit-piss Pirate Bay (eller vems fel det nu är) är assegt! Datorn har varit på i flera timmar utan något resultat.

Igår var jag och partade, det var jävligt najs, imorgon ska jag träna och sedan pussas! Resten får ni veta senare, love to my babes out there!<3

My new Nikes

Idag har jag varit i skolan och vattengympat. Hela dagen har jag hetsat om jag ska köpa mina nya streetskor i svart eller vitt, det har varit ett jävla hallaballå men det blev det svarta till slut, jag hade aldrig klarat av vita. Fast även om jag hade det såg de lite för basket-aktiga ut för min stil. Jag är ingen basketbrud och kommer aldrig bli en. Inte så att jag har letat fotbollsliknande skor tsället, det hade ju sett fjantigt ut...
Här är de i vilket fall som helst:
Alla tyckte de var finare i vitt men nu ska jag inte analysera, jag har ett par skor and I like them, förresten är det sant att de vita kommer skrika ut så jävligt om jag har svarta strumbyxor till. Så detta är klassiskt och bra, konservativt och tryggt. Mmmm...!

Bilddagboken är död

Kommer ni ihåg när bilddagboken fortfarande var rolig? Alltså riktigt rolig. När den uppdaterades ofta (och man trackade på de som uppdaterade för ofta), när man i bakhuvudet oroade sig över vad som egentligen lades ut där. När den svämmade över med bilder på mig. Nu uppdateras dagböckerna sällan om inte aldrig, inga fula bilder av mig retar mitt öga och allt som finns är photoshopade pretantiösa bilder. Nu vill jag ändå påpeka att jag inte hatar dessa bilder, trots min skräck mot pretantiöshet, bilderna är ofta genomtänkta och vackra och de förmedlar en känsla. Men en känsla de aldrig kan inge är det impulsiva, det som är gjort i stunden. 10 bilder från en dag som var underbart menlös lär vi aldrig få se igen. Konceptet bilddagboken är alltså inte förstört, bara förändrat och en stor del av charmen har försvunnit. Bdb, som den var, är död.

Niklas födelsedag!

Idag, den 14/2, fyller min dagiskompis Niklas Söder 17 år, herrejävlar, vad vi känt varandra länge!
Tja, vad mer kan jag säga, tycker alla fjantar runt denna alla hjärtans dag så mycket, det är väl ingen stor grej? Min är ett enda stort fail eftersom alla redan har planer med deras pojkvänner eller planer för att dölja bristen på en sådan. Jag har inga planer alls. Jag hade både "dejt" (eller vad man nu säger) och kompishäng på g, dock fick my b både halsfluss och körtelfeber och hela "vänner hallaballået", det vettefan vad det blev av. Nåväl, det gjorde mig inte så mycket och jag började se fram emot en dag helt i min ensamhet men inte fan fick jag det. Det är ju alla hjärtans dag och då kan man inte sitta hemma alldeles allena. Nähe... Så mina FÖRÄLDRAR förbarmade sig över min oälskade kropp och valde att stanna hemma och laga en stor middag istället för att gå på restaurang. Kul... Där försvann mitt långa bad, mitt hårfixande, mitt ligga i den stooora soffan och inte i pappas fotända! Tjoff!
Jaja, min lördag ska nog bli bra ändå, kanske lite melodifestivalen (snälla Lili & Susie, var lika kick-ass som på 80-talet!!) och sedan bio med Saris och kanske Carl Carlström.
PUSS PÅ PUSSDAGEN!

peops


Jag ligger bara här och saknar alla, det känns som om man aldrig har tid för något längre, så jävla trist:( Jag är så rädd att fantastiska människor ska glida mig ur händerna...
Förresten ser jag tydligen utmärglad ut, tyckte både Vera och pappsi när jag frågade. Då menade de min brötskorg, jag visade min maga också och då vart de båda väldans konfunderade. För var dag som går börjar jag mer och mer se ut som ett sådant där Biaffrabarn som lever på endast vatten och ris..!
Nu ska jag och Vilhelm Moberg hoppa i säng, se you another time babes.
Kärlek

Mein Tag; som man säger i Tyrreland alltså

Dagen! Jag sov hos min lilla Vera som också var hemma då resten av skolan (nåja, många i alla fall) åkte till Romme. Det var verkligen mysigt och allt kändes så somrigt på något vis... Vi åt kladdkaka till frulle och pluggade lite sedan, lyssnade på musik och så, haha, en låt som påminner mig mycket om denna tös är 2-4-6-8 Motorway, asbra låt vi dansade runt till på hennes land i somras.
Kl. 16.35 (what's up med trettioFEM!?) skulle jag till tandis, allt var frid och fröjd även om hon skrämde mig när hon trodde jag fått mitt första hål. Så var dock inte fallet, så ingen skada skedd där alltså. Däremot måste jag börja använda tandtråd, så jag gjorde det nyss, ofta det kommer hålla i sig då.. Blodet flödar från varenda springa i käften på mig, den där supertråden är fan inte att leka med, I tell you.

Sedan vattengympade jag lite med tanterna och nu har jag ett nytt projekt på g, eller det är väl inte helt på g än men jag hare i hjärnan som man brukar säga. Det kommer blir så jävla narre. Wohooo!

Skor

Jag älskar mina skor

Fast efter en natts dansande kan de klämma åt anklarna lite.. Not good men läckra, läckra och jag har varit med om värre smärta, jag har ju faktiskt cyklat i trappen. Då känns lite fotont som en fis i universum. Om vi ska jämföra alltså, men det vet vi ju att man inte ska. Man ska bara jämföra sig med sig själv. Skitsnack säger jag till det. Skitsnack.


Inte up for blogging

Idag har jag och Olivia tränat, det gick mycket bra och jag hade jättekul! Jag orkar faktiskt inte blogga, för jag är trött, illamående och har ont i huvudet. Jag återkommer när jag inte är uppe i en "jag vill döda alla"-fas. För det vill jag.
Fats jag vet inte, å ena sidan är jag glad men ändå skitsur. Äsch, Frøydan (min svensklärare) sa att jag var en stjärna - och en snygg sådan! Haha, det var kul, så jag får väl rikta in mig på det. Bort med allt negativt...!
Guten Nacht


Ljud

Här sitter jag i skolan på ljudet och vi gör påannonseringar. Det är ganska kul fast jag är lite orolig att vi ligger efter... Jag är så jävla sur på mitt huvud! Det gör ont men bara lite grann, inte mycket liksom. Så jag precis inte kan koncentrera mig. PISS.
Fast här i skolan har jag lite roliga bilder från ett reportage i nian som handlade om stress och komplex.

 Linnéa var olyckligt kär...
 Arvid var lång, en kvinna var kort
 Jag ville komma i form...  ...eftersom jag hatade min mage! Vi fick hitta på egna komplex och stressmoment när frivilliga showers tog slut! Nu är Per Rosenius här, så vi ses senare, lovers

Bra dag!

Hallåhallå! Ida har jag inte fått mycket gjort, känns som om jag bör börja oroa mig... Nåväl, idag var i alla fall en superdag, bortsett från att det känns som om en förkylning är på väg att ta över kändes livet riktigt najs idag. Det var verkligen bara positiva saker som hände, som om alla människor i skolan bara bestämde sig för att vara jättehärliga och trevliga idag!
tjillevippen!


Kiss i sängen...

Jag är mycket, mycket trött och kissikissnödig. Som satan. Är inte det bland det värsta; man ligger i sin säng, redo att sluta ögonen och somna och så, se på fan, så blir man kissnödig. Det är inte lajbans någonstans.

Den gröna milen

Nu har jag just sett klart Den gröna milen, en film som jag ville se men aldrig sett för jag inte varit sugen på den typ av film. Tyvärr blev jag det just idag när den visades på 6:an och har nu varit uppe mucho mucho för sent för att ta igen all förlorad sömn plus att orka jobba imorgon. Det sura är att jag missade början också men men, jag har nu sett den och jag tyckte mycket om den. Effekten kanske drogs ner en smula för att jag pratade med Fabian i telefon samtidigt men jag ville prata med honom och filmen gav ju ändock ett starkt intryck hos mig.

Jag saknar Fejbi sehr mycket nu, vi har inte träffats på mer än en vecka (om man inte räknaren snabbis i skolan i fredags) och det är tråkigt det, tycker jag. Särskilt nu när han är så snäll... hoho!

RSS 2.0