Det räcker

Hmm.. Kom på att mitt förra inlägg var jävligt abstrakt, eller alltså jag vet inte om jag använder uttrycken rätt men distinkt var det fan inte.
Nåväl, idag ska jag provträna med Enskede och det ska bli kul, jag har också gjort bort mig.
Så. Det räcker väl.

Pusspuss

Abstrakt skit

Alltså jag skriver inte så mycket nu, vet inte varför, det bara blir så... Det är i alla fall så att jag stör mig på typ abstrakta saker, ni vet odistinkt shit. Jag blir fan lack , man kan ju inte sitta och mjäka och hålla på säger jag bara. En annan sak är det faktum att det är något som sätter käppar i mina hjul all the time, eller hela tiden. Det är liksom som om någon/t fick för sig att nej, Jessica, hon har alltid varit så fabulös att nu jävla får det vara nog. Så direkt när jag blir glad skiter någon på mig och det är fanimig inte okej. Eller vad tycker ni? Nejnejnejnej, någon måtta får det vara så snälla rara, låt mig le.

Hmm... Ja, idag har allt varit galet ojoj och jag måste ladda upp bilder men jag orkara inte riktigt precist och så är det så att jävlar i Sveas lilla låda vilken press jag har på mig! Mhm, alla pressar! Så snart mina vänner syns jag väl knappt för jag är endast ett litet streck, ja, ihoppressad till ett litet streck.

Tja, sista saken: VAR SNÄLLA.
Tjoho!


min rygg skaver, alltså inlägget har inget med det att göra men det är ett fasligt knasigt faktum.

Jag heter Jessica Kristina Gustafsson fd Lindblom och allt är fan som det ska. Tjabo sitter på mitt huvud och är äckligt jobbig, mamma tjatar om saker jag vet och jag vill bara tysta henne med rengöringsmedlet hon gnäller om. Men. (men ska man inte använda efter vare sig kommatecken eller punkt). Men. Fråga mig hur jag mår? Fråga mig hur allt är, hur livet är. Fråga mig vem jag är. Nå. Jag är glad. Nu har jag och morsan skrikit lite till och jag är försenad till pizzadejten med Vanja, Sara och kanske Johanna men fuck, merde och donnerwetter för jag är glad. Juste. Sedan sak jag fanimig få en bild på mig och Fabian om jag så måste binda fast honom. Jag menar, lite charmigt är det och lite stolt är jag över att vi  "inte är som alla andra", ingen vet hur länge vi varit tillsammans och sånt trams men nu sätter jag ner min fot. Så där.

Får se hur det går då, pusspuss lovers<3

RSS 2.0