min hjälpsamma moder

Jag har en egenhet och den innebär att när jag är sjuk och samtidigt illamående är fiskbullar allt jag kan äta. Detta kan såklart tyckas vara konstigt då tydligen lukten av fiskbullar påminner om kön (enligt Linas kvällsbok) men jag försöker skarpt att inte tänka på det.
Så nu äter jag alltså middag, välbehövd efter en dag med endast chips och ett paket nudlar men nog om det. När jag inte mår särskilt väl når jag ofta ett stadie där jag blir fruktansvärt gnällig och jag tycker otroligt synd om mig själv. Tyvärr tycker inte min stenhårda mamma detsamma och muttrar om att jag är som pappa (han å andra sidan uttrycker sig såsom att jag är värre). Nu försökte jag i alla fall på all sätt få mor och far mina att laga mat till mig, jag skojade, gnällde, grät, la mig på golvet (inget jag kommer stå för när jag blivit frisk igen) men min morsa ger sig inte, jag försöker förklara att detta inte är nazi-tyskland men icke lyssnar kvinnan. Jag skall bli kallad die Führerin! Schviss! Så snärtar hon till med sin piska, tvingar mig att kyssa hennes knähöga stövlar innan hon kastar fiskbullarna på mig, så, barn, det är den hjälp du får. Klapp klapp klapp så traskar hon ut med bestämda steg. Schviss!

Hälsningar från en tjock västerländsk kines!

För er som har missat det så är jag sjuk och det är inte bara det att jag mår piss, jag ser helt galen ut också. Visst, jag har den där typiska ofräschheten som alla sjuklingar har med otvättat hår, äcklig andedräkt och hår på alla ställen en kvinna under 2000-talet inte är tillåten att ha men bortse från det nu. Ni skulle se mitt ansikte, något har slagit snett och mina ögonlock har svullnat upp! Eller egentligenär det huden precis under ögonbrynen som har gjort det, så jag har liksom som två påsar som hänger ner över ögonlocken. Ungefär som på gamla tanter. Jag skulle säga att dagens look är som en blandning av en västerländsk och en kines. Som är tjock. Mums.

Dirty sexy money eller dirty sexy sex?

Det finns en reklam nu som går för NordicBet som handlar om en kvinna och en man som is about att åtnjuta lite öm älskog då mannen lutar sig fram för att se TV:n där en fotbollsmatch utspelar sig och kvinnan trycker ner hans huvud, drar av sig BH:n och ler inbjudande då han får fnatt, kastar bort henna och springer till TV:n.
        Fasen, vad arg jag blir när jag ser den, så behandlar man fan inte varandra, då får man planera nuppandet efter tv-tablån som i den där  gamla reklamen, när två ska på dejt och bestämmer tid efter vad som är på TV istället för i sina almanackor. Crazy må tyckas men hellre det än att sparka någon ur sängen!

En bild säger mer än tusen ord? Inte om verkligheten i så fall! ;)

Igår när innan jag somnade la jag in några bilder från kvällen och var ful på typ dom flesta och även om jag vet att jag inte är särskilt fotogenisk blev jag faktiskt ledsen på riktigt men så insåg jag att det är fasen min grej, jag gör inte på bild bara, så man får se till att se mig i verkligheten!

Varför får man sådana där infall ibland, då man verkligen är övertygad om att man är ful? Det hände en gång i somras också och jag tyckte verkligen jag var ett stolpskott, hmm... Nåväl, jag tror det är bra ändå att känna lite sådär ibland så man njuter mer när man kan skratta åt misären på bilderna, som här:
 Efter boxningen med Bagdad, mycket svett, mycket stånk och nu efter; skratt. Åt bilden alltså! Håhå, fy fanders:D

Tack Fejbi för bilden men det måste vara på riktigt, så är det bara:)


oliktyckande

Något som chockar mig är hur olika moral och värderingar vi människor har. Vad som är är okej och vad som inte är det kan skilja sig så oerhört från person till person. Vissa anser att det är elakt att påpeka att en snorbuse dinglar i näshåret medan andra ser det som ohyfsat att inte göra det. Somliga människor tycker att otrohet är en puss på kinden medan andra menar att gränsen går vid sex. Det är så svårt ibland att förstå sig på varandra och få livet runt sig att fungera när alla tycker så olika. Det, det tycker jag är jobbigt, dock säkert inte alla och så börjar vi om igen!

Trevlig söndag!

Godnatt

Nu ska vi sova, Godnatt pussisar<3


vad som är värt att bry sig om

Hahaha, jag är så jävla härlig!

Fast en sak oroar mig, ni vet när folk inte tycker om en, då är det ofta så att man blir ledsen eller arg men ofta känner jag att jag inte bryr mig. Är det konstigt? Visst det känns väl lite pinsamt om man är den enda som skrattar åt sitt skämt eller någon inte vill prata med en men så farligt tycker jag oftast att det inte är. Jag tycker så mycket om dom människor som står mig nära och som jag vet skrattar och lyssnar så de andra känns lite, ja, obetydliga.

Sedan brukar jag finna mig själv så pass underhållande att bristen på skratt från resterande inte brukar vara lika viktigt och att prata för mig själv, det har jag nog alltid klarat ganska väl...

Dock, skall vi aldrig glömma att utan vänner har man inte mycket och även om jag är super-b påa tt underhå¨lla mig själv skulle det inte gå utan alla de människor som gör mitt liv lyckligare!


Min räddare i nöden - Isak Nilsson!

Fyttisatan vad jag hatar matte! Det är verkligen inte kul någonstans när det är helt omöjligt att förstå, man inte räknat ett tal och har prov inom tre dagar. När matten är sådan här finns det bara en sak att göra (om man inte skiter i allt och slaggar istället) och det är att ringa Isak "the magic numbers" Nilsson! Så det har jag gjort och nu ska jag lämna min kyliga lägenhet för en iskall promenad till allas vår Ekobyn. Sweet!

Önska mig lycka till, babes<3

Fitta på riktigt

Fitta på riktigt
Alla minnen jag har, allt som jag haft, känns så jävla förstört. Allt mitt som var vackert är bara svart nu. Det var mitt och det var lyckligt men nu är det som en jävla sorglig slöja över.
Så mycket känns så ruinerat och varför låter jag det bli så, varför kan jag inte få ha kvar mitt, det fina jag har, det som gör mig lycklig? När slutade livet att kretsa kring mig? När tillät jag det?


Detta vill ni inte läsa

Min helg har gått i kärlekens och lugnets tecken skulle jag säga, i fredags boxades jag och Magda för att sedan åka in till Vera och med Linnea äta middag och se på en film. Filmen var emplyee of the month och både jag och Vera slumrade till, eller tja, somnade. Jag sov sedan över hos Vera och hon, jag och Magda åkte dagen efter in till staden får att shoppa. Därefter åt Magda middag hos mig och så skulle jag hämta lite saker från Vera i Kärrtorp eftersom hon ändå skulle till Freddan. Sedan mötte jag Arvid och Jacob och valde att hyra film med dom. Joel var en liten ängel och köpte läsk till sin 5 i topp tjej (det är jag alltså). Pussis Rekan och min Fabian anlände sedan och jag och Fejbi gick sedan hem till mig, ganska tidigt efter lite tjafs och mys. Ja, som det brukar te sig alltså.

Det här är det absolut ointressanta man kan skriva som bloggare. Detta är min helg och den är väl inte intressant för er? Tänk om ni skulle berätta om era helger? Fy satan vad träligt! Dock ska vi inte förkasta människans beteende, alla är vi sådana, självupptagna satar som endast vill stå i centrum. Detta mina vänner, ska vi då inte se ned på, det är fantastiskt och jag älskar det. På samma vi som vi älskar oss själva.


V a d l i v e t h a n d l a r o m

Sitter nu framför datorn, lyssnar på Hardcore Superstar, vill äta men känner egentligen inget sug. Det är som om suget sitter i hjärnan, jag vet att det alltid gör det men jag menar mer som om jag är så van vid att vara sugen att min hjärna tänker att det är dags men ändå inte känner suget.
Satan i västerlånggatan vad jag älskar träning, visste inte att jag saknat det så. Bara att rör på sig, bara att svettas, stöna och frusta. Bara att kämpa, fan vad jag älska att kämpa. Det är det livet handlar om - att kämpa - känna extasen när man lyckas, jobba sig upp när man misslyckats. Kämpa mer, kämpa hårdare, kämpa för att bli starkare, smartare, bättre, snyggare, gladare. Träning är allt, babes.

Nej, nu väntar jag på att Bagdad ska ringa...





Antastad

Idag vart jag uppraggad på vägen hem av några små killar som ville knulla mig, vi diskuterade detta hela vägen hem till mig och jag kan ju meddela att jag vann argumentationen.

Nu sitter jag och pratar med Arvid och båda vi är så trötta och borta att ingen riktigt fattar vad vi pratar om... Så nu ska jag väl sluta skriva innan jag Äh
Jessica


You've got the sweetest ass in the world

Idag när jag och Fabian skulle gå våra separata vägar efter middag i hans hem valde han att ta farväl genom att pussa på min rumpa och då stötte han till så hårt att han började han blöda näsblod! Hahaha, fast vi kom båda bara tio minuter försent till våra respektive ställen. Hohoho!

Senare köpte jag en blomma till Arvids familj och det är fasen inte billigt med växter menmen, ibland är det sannerligen på sin plats.

Nåväl, nu ska jag återgå till att mysa och glädjas åt min dators intenetanslutning:D Tack Calle!

Jessica

Glöm inte kondomerna

Glöm inte kondomerna


En väns dikt

Det var en dag i skolan, vi skulle skriva dikter. Min vän hade dock just slutat ett förhållande, var ledsen och arg. Hon ville inte skriva någon dikt. Min lärare å andra sidan ville inte höra på det örat, alltså hon lyssnade på min vän när hon var ledsen men inte när hon skrek. Och min vän skrek, allright. Som man brukar säga. Så, där i svenskaklassrummet kämpade de sin strid som senare den mer erfarna av dem  vann och min vän, hon skrev sin dikt.
FUCK FUCK FUCK FUCK
FUCK FUCK FUCK FUCK
jag hatar allt och alla

Och detta, mina vänner, är den bästa jävla dikt jag någonsin hört. Blir jag någonsin arg, ledsen eller frustrerad så finns den där i mitt huvud, dunkande, mässande, fuck fuck... Helt jävla fantastisk.


Jag saknar min vän. Jag saknar min lärare.

Vikttjafs

Jag läser så jävla ofta om människor som tycker de blivit felbehandlade och lägger ut sig i pressen. Ofta för att dem var "för feta" för att göra ditt eller datt. Jag känner bara att det är så förgånget, jag har hört allt detta så många gånger nu! Vads ka man göra? Ja, skit synd för dig men det är väl bara banta eller säga upp sig. Har man inte något av dessa val, så stäm dem då, bara jag slipper höra om det.

Förresten är det alltid ett sånt tjat om vikt, allt sånt rinner verkligen av mig för det är så outhärligt tråkigt att lyssna om. Jag önkskar att alla är nöjda med sig själva, eller åtminstone kan förändra, antingen sig själva, eller sin bild av sig.

Jaja, nu vart detta också massa vikttjafs, skitsamma... Ha det bra denna fredagkväll i alla fall! Själv känns mina utsikter inte som de bästa, är sjukt trött och helt degig i hjärnan.

PUSS

Lajf is ej bitch, jes!

Hur kommer det sig att när ens nära mår dåligt blir man själv ledsen? Hur kommer det sig att det är så jävla skönt att veta att fler mår dåligt när man själv gör likaså? Det går ju så emot varandra. Just nu känns allt så koatiskt liksom och jag är för trött för att leva efter mitt eget motto: om man inte är lugn blir man inte ledsen i magen.
Att jag kan vara så vis.


Update

Nu kom jag att tänka på något så hejdundrandes kul! Dessa två lirare alltså, okej sätt er in i situationen, vi ska till Gotland. Alla står på centralen och Fredrik anländer lite senare och ser Filip (övre bild, t.v.) (här är hela outfiten) (t.v.) och Fredden skrattar sitt säregna skratt och bräker ut "Du ser ut som en kinesisk turist!" och så vänder han sig till Calle och skriker "Och du ser ut som en bajskorv!!" HAHAHA en BAJSKORV!
Oj, det där påminner mig om mina egna..
Vi synes<3

Vattengympa

Idag har jag varit på vattengympa med min moder och andra tanter. Det var inte så jobbigt för kroppen men mitt sinne är helt slut, så jag känner mig trött i alla fall.
Imorgon hade jag tänkt köra på lite tuffare träning (hoho) så det blir boxning alltså! Sedan vet jag inte om hostan klarar det men det får bära eller brista. Som det mesta i livet.

Hoppas vi snart ses, Kärlek!

Boxning

Här är man rapp för nu kommer ett till inlägg, håhåjaja! Nu har jag bytt visningsbil till den allra första jag hade på denna blogg, vad säger ni om det? Eller det finns väl inte så värst mycket att säga men så äre! Hoho, jag är så taggad på att boxas, skulle följt med Vera med flera idag men känenr mig lite rosslig så att säga..

Captain Fantastic Faster than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk and the FLASH COMBINED

heter en man från utlandet kommen, Amerikat precist om jag inte missminner mig. Själv heter jag ju bara Jessica men det är najs det med, ja inte ska man klaga. Jag har funderat mycket på hur mycket namnet säger om ens personlighet. Om jag hade haft ett namn som Krysmynta, hade jag då varit fisförnäm och återhållsam. Om jag istället hetat Sexy Candy with tiny Bikini, hade mitt liv då varit utsakat till en strippshow?
Nåväl, nu är Jessica mitt namn, ett namn som ofta sitter på bitchar men om vi nu ska se livet från den halvfulla sidan så är bitchar oftast snygga.

De ovanligaste namnen jag känner på människor är väl Caspian kanske och får mina kusiner bestämma - Fabian. Eller mina mostrar - Bernt... Hmm, Bernhardt borde väl få vara med på denna lista även om han inte är döpt till det i förnamn. Bernhardt, det är bara jag som kan stava till hans namn (ja, utom han päron då).

PUSS<3

RSS 2.0