God natt, vänner, morgondagen väntar.

Nu sitter jag och borstar tänderna, ska kleta lite avocado i fejan och sedan somna till ett avsnitt av Weeds (är helt fast!). Imorgon är det nyår och jag sitter här dagen innan med lite tankar om livet; jag och Magda pratade idag och hon sa att hon kunde lägga sitt liv i många människors händer, det var många hon litade på. Utan att tänka svarade jag att det fanns noll. Det är bara så det är, jag litar inte på någon till 100 procent men jag har ingan jävla aning om varför (feel free att psykoanalysera mig!) jag har inte - vad jag kommer ihåg - blivit sviken, alltså sviken på riktigt. Nu pratar jag alltså om att kunna lita på människor, annars skulle jag väl kunna lägga mitt liv i flera händer, bokstavligt talat alltså, jag tror många skulle rädda mig från döden. Jag litar bara aldrig helt, ni vet, ändå till djupet, jag kommer nära men aldrig fullt ut.
Det är knasigt, det där, varför man är som man är. 

Vi ses bland stjärnorna

Imorgon är det nyår och som vanligt vill mina föräldrar förstöra men jag orkar inte gå in på det nu, skit är det i alla fall. Så, vad ska man skriva? Vad ska man skriva? Har ni några nyårslöften? Jag brukar aldrig ha det, i år ska jag dock lova mig själv en sak, jag ska hitta tillbaka till mig själv, jag ska inte låta något/n dra ner mig. Jag ska finna styrkan att kämpa. För jag har ältat nog, jag har gråtit tillräckligt och jag har oroat mig så det räcker och blir över. Nog. Allt som får mig att må dåligt ska raderas, dock finns det en sak jag inte kan göra något åt, det ska jag också klara. Jag ska. Fast jag tror jag på denna punkt kommer behöva hjälp, får jag inte det är det tack och hej, för som jag sa, det är slut på skiten nu. Det är över. Jag har inga förväntningar på 2009, det kommer kanske inte bli bäst men det ska fan inte bli som 2008. Inte som den pissiga delen av 2008 i alla fall. Inte den pissig delen, sörrni.

Gott nytt år på er, lovers! Vi ses bland stjärnorna.

Åt helvete med jullov

Okej, komiken jag kände över min situation börjar sakta lägga sig, har just varit hos läkaren och jag har halsfluss. Att jag missar julafton kan jag ta men fösvinner mitt nyårsfirande tar jag livet av mig. Jag är så innerligt jävla förbannad. Dock är jag samtidigt så sjukt trött efter resan till Farsta vårdcentral att jag bara vill sova. Helvetes jävla piss skit.

Fitta på riktigt
.

En God Jul till er!

Nu är det jul och denna jul skulle jag firat i Uppsala med min släkt, det såg jag fram emot. Nu ligger pappa och spänner sig för att inte röra sig, för gör han något förhastat kommer han skita ner brallorna. Själv har jag ont i halsen igen och mina halsmandlar är svullna som tusan så tydligen ska jag till doktorn. Klockan två. Vet ni vad det innebär? Ingen Kalle. Dock är jag inte så kinkig, det var ett tag sedan Kalle var viktigt, det är klart det är en mysig tradition om man är med härliga människor och kan prata igenom allt men nu är ju inte fallet så. Så förstår ni min situation?
Detta är precis som en barnbok, vi är sjuka, missar Kalle och det värsta av allt - vi har ingen julmat! Om detta då följer de klassiska julsagohistorierna vet jag att de som älskar mig kommer komma förbi med prinskorv och köttbullar m.m. Ni skall dock inte känna någon press ifall ni inte kan genomföra detta, ni kanske är bortresta eller måste vara med er familj. Vilketsom går det ingen nöd på mig, jag skrattar redan åt misären, för det är så typiskt att det blir kul.

Nånå, God Jul på er och må er julafton bli full av kärlek och glädje!


Så ni vet...

Nu känns det som om min körtelfeber är på väg tillbaka, not good. Haha, så det hade varit askul med en fest idag tycker både jag och andra (även om de inte kommenterat på bloggen) men tydligen ska man ha lite framforhållning och dagen innan Julafton är inte den bästa att ha fest på. Det tänkte jag liksom inte på... Menmen, en annan gång, nu vet ni iaf.


Tisdagstillställning, bitches?

jag tänker tisdag
jag tänker fest
jag tänker; må Ann inte läsa detta






Är ni på!?

Min muff är utan muff

Ni vet håret jag hade mycket av på det där speciella stället, ja, där finns nu inget mer hår. Jag skulle raka mig lite granna som jag brukar, tar bort det mesta men har en liten tuss kvar. Jag gillar den tussen sörrni, det känns som om jag är skyddad då, som om inte bakterier och skit kan äta upp mig. Hur som, igår orkade jag verkligen inte använda mig av min Gilette utan tänkte köra på en hårborttagningskräm från Veet (denna gång tänkte jag också ta rärr kräm och inte sitta och vänta på att efterbehandlingskrämen ska radera mina strån som sist). Så, jag pressar ut smörjan och kletar på, sätter på en ansiktsmask för att få tiden att gå. Efter de utsagda fem minutrarna tar jag fram plastspateln och börjar "raka". Än är allt frid och fröjd, det är när jag ska skölja av överblivna rester som det inträffar, allt hår följer med kranens strålar ner i avloppet. Som på en cancersjuk kan jag avlägsna allt genom att endast dra med fingrarna och helt plötsligt är jag kal. Skallig. Porrig. (?)

Dock är det inte så farligt, det här med helrakat. Det känns helt okej, så vi får se hur det blir i framtiden.
Nej ni, jag ska avsluta nu med att jag är så pissigt stressad, har bokat  varje dag till nyår. Jag orkar inte med detta stress, detta inte ta dagen som den kommer.


Min mens och Martin är super-b!

Min mens är så jävla najs! Alltså, jag hatar den såklart som alla gör och tycker inte det minsta om när den hälsar på men om man ska ha ett helvete så är mitt helvete i alla fall så jävla narre. Jag menar den kommer alltid när den ska, det är aldrig mycket mens och den håller aldrig på länge, detta gör att jag lättare kan acceptera att jag fick den så tidigt, den har alltid varit snäll.

Nog om det, jag träffade äntligen Martin igen och det var verkligen kul, glädje för själen! Det var så länge sedan och jag har saknat honom, han luktade likadant och vi utbytta båda våra kunskaper om ord. De nya jag lärde mig idag (som jag kommer ihåg) är burlesk, ekivok, provokativ och innovativ (MacGyver!). På svenskan lärde jag mig också nya ord, bl.a. respit och fnyk, fnyk betyder inget (inte ett fnyk=inte ett dyft). Respit var inget intressant så det skiter jag i att förklara.

Nu ska vi leva i alla fall, det är dags för det.


Jag måste få springa!

Attsingen, allt gick så bra men nu börjar det skava lite... Vet inte vad jag ska göra riktigt, vill bara somna, slippa tänka och låt en ny dag ta över, bara låta tiden gåååååååå. Förresten går tiden aldrig som man vill, alltid för fort eller sakta. Nu skulle jag helst av allt vilja gå ut och springa, springa skulle lösa allt men då kan jag dö. Eller något typ... Sedan är det värsta med att springa om man inte gjort det på länge och kondisen inte är på topp, då pallar man så lite och allt blir bajs. Jag undrar hur farligt det är egentligen? Jag lär ändå inte klara särskilt mycket, så så stor skada kan det väl inte ta? Dumdumdumdum, jag får ge det ett försök.
Hörrni! Har ni en båt, typ en liten eka eller jolle till salu, hör av er till mig va!

Manligt tålamod

När jag och Vera julshoppade igår såg vi ett par i vår ålder inne på stockhome, dom hade traskat runt där ett tag och när dom var på väg ut suckade killen: kan jag få köpa en korv nu? HAHAHA, det var ju så väldans lustigt!
Tja, det var allt, ska till skolan imorgon... Ses där, babes, i alla fall ni som går där!

Sicken sötis, alltså

Idag är jag trötter sörrni men jag är på sådant där gulligt humör, ni vet. Alltså om vi skulle vara med varandra skulle ni sitta och säga "så söööt" och "haha, vad gullig du är" på repeat hela tiden och nej, jag är inte självgod, jag känner er bara så väl. Förresten har jag en vaxpropp eller dylikt i örat vilket är svinjobbigt!
Idag ska Fabian till läkaren för att se om det är körtelfeber han fått. Själv är jag trött. Fast det har jag ju sagt, jag ringde pappa och sa det också, han som tror han också har körtelfeber nu, jag frågade även när han tänkte komma hem, så vi kunde göra något. Grejen med pappa är att han inte vill vara med mig, han vill bara titta på TV. Jag frågar honom hela tiden om han vill spela wii men han "orkar inte" så ringer jag förstrött någon vän, "vill du spela wii" men de jävlarna har alla läxor och skit. Så då sitter jag här igen... och spelar bonny bon bon, vilket är kul men det är ju inget wii, inte.
Nu lyssnar jag på Joan Jett, musik jag nyss hittat, fast den är gammal, jaja, nog för denna gång.

Ni kan inte röra mig

Jag är chill, jag är chill, jag är svettig och min mun luktar snusk men jag är chill. Alltså det är jättekonstigt men jag bryr mig inte om något, tjingelingpling! Knasigt va? Jag pallar bara liksom inte bli arg och ledsen längre. Om någon gör något dumt mot mig nu så skulle jag liksom bara jaha, dig ser jag inte igen och inget mer med det. Säger jag nu. Detta lär ju ändras många gånger men det känns bara så nu, lite läskigt faktiskt, för det känns som en sådan jävla makt, ingen kan nå mig! Haha, ni kan inte röra mig, fast å andra sidan känns det så skört för så här lär jag ju inte känna hela livet. Nej, en jävla konstig känsla minsann.

körtelfeberkörtelfeber fortsättniiiiiing....

körtelfeberkörtelfeberkörtelfeberkörtelfeberjulklapparkörtelfeberpepparkaksbakkörtelfeberkörtelfeberjulmyskörtelfeber
körtelfeberkörtelfeberläxorprovkörtelfeberskolakörtelfeberkörtelfeberjullovkörtelfeberkörtelfebervännerkörtelfeberkörtel
feberkörtelfebersnorkörtelfeberkörtelfebkörtelfebernyårkörtelfeberkörtelfebervarärmittliv,mutherfucker?

Körtelfeber

Så... Körtelfeber it is... Toppat med lite extra förkylning, därav hostan och det kontinuerliga spyendet av snor. Jag är trött nu, så himla trött och vill bara sova men får inte, för jag sover inte på nätterna, bara på dagarna och det gillar inte mina föräldrar typ. Nåväl, vad händer här hemma då? Tja, jag har fått låna Wii och massa spel av min kusin så det är kul!! När jag orkar spela vill säga. Ja och nu efter läkarbesöket med pappa har han fått för sig att hans förkylning också är körtelfeber så nu ska vi tyska synd om honom också.

Jaja, mig är det i alla fall synd om, lär väl inte se er förrän efter jullovet.
Pusspuss från pussjukan!

Hur dejtingschemat förändras genom tiderna

Igår skulle mina päron på julbord och jag bad arvid och magda och fabian att komma över och spendera fredagen med en stackars sjukling (jag var paniskt rädd att mina pungkuleliknande (enligt far min) halsmandlar skulle svullna upp ännu mer och att jag då inte skulle få luft (typ min största skräck, vilket är lite lustigt med tanke på att jag har astma..,). Fabianplutten har ickså blivit sjuk så det vart mys med Magda och Arvid. Vi kollade på Boston tea party och Arre laddade ner lite grejer så jag kan ladda ner musik och filmer, så nu behöver jag inte be alla andra längre:) Fabian menade att han tyckte det var skönt men jag är säker på att han kommer ändra sig snart när jag aldrig ber honom ladda ner någon 80-tals melodifetsivalsdänga. Sedan kommer han ju inte heller behöva ladda ner filmer till mig och detta för mig direkt vidare till något jag tänkt mycket på...

Förr i tiden så gick man på bio när man ville lära känna någon lite extra i biomörkret, Männen tog med kvinnorna på skräckfilmer som fick dem att krypa närmare eller att gå med på den där armen som föll över axeln. Eller så såg dem kanske en romantisk komedi, då tjejen med lite tur blev lite sugen på romantik i verkligheten också.

Nu är det ju inte riktigt så längre... En tjej nämner en film hon vill se, killen som är lite sugen på henne menar att han också vill se den och laddar ner den på sin data, bjuder hem bruden. Nu då? Han har en data men inga stolar och inte vill ni väl sitta på de där hårda kökstolarna? Hmm, tja.. Sängen, så klart! Se där, nu kan vi ju förstå hur det kommer sig att allt går så fort nu förtiden, inga stolar, inget hårt handtag med en halvfull läsk ivägen utan ren easy access. Vad tycker vi om detta tjejer (ni som orkat läsa hela vägen vill säga:P)?

Två chokladkalendrar

För någon vecka sedan kom min mamma hem med två chokladkalendrar och jag lyste upp-hon hade köpt två, precis som på den gamla godatiden, då mina föräldrar fortfarande var skilda! Jag vart överlycklig och tackade henne då hon meddelade att nej, den ena var till Fabian. Varför i fridens namn ska han ha en!? Jag lämnade motvilligt en av kalendrarna till honom och lät det begå och vet ni vad som hände nu? Jo mamma kom hem med ännu en! Som hon fått från sitt jobb! Även om jag pga min förkylning inte kunnat öppna den första än och inte njuta eftersom jag inte känner smak men tänk er, chokladkalendrar har den godaste chokladen av alla!:D Så nu blev det som den gamla goda tiden ändå!!

Bilddagbokens skriftregler? Någon?

Så, jag är fortfarande sängliggande men har för närvarandet tvingat upp mig själv bara för att ge er en reflektion från mig.
Alltså, what's up med människorna på bilddagboken och deras svenska? Hallå!? Var är rättstavningen? Var finns de hela orden? De hela meningarna? Var finns GRAMMATIKEN? VAR!? MIN GUD, VAR?

Ojoj, det där drog andan ur mig, ska sussa lite nu. Hej så länge!

RSS 2.0