Så jäkla najz!

Hejsan:)
Hur mår ni? Det var ett bra tag sedan vi hördes eller vad säger ni? Nåja, jag mår själv förvånandsvärt bra med tanke på omständigheterna:) eller något.. Anyway, jag hängde med Arvid efter skolan idag och hade jättemysigt, han är verkligen min superduperbästis i hela världen, dock kan jag skriva att han är ett ass eller en bubbunge (fast det vet han redan) eller vad som helst, för han läser aldrig denna förträffliga blogg:/
Tja, sedan drog jag ut hjälpte pappa att tvätta bilen, den här gången körde vi invändigt också och det var fett chill. Förutom då jag kom på hur mycket jag stör mig på den där jävla radiohäxan (eller kärlekshäxan som hon nu tycks kallas) Elisabeth på mix megapol! Så jävla jobbig människa, hon låter nämligen så grymt överlägsen i tonen! Stört jobbigt.
Wellwell, nu är jag hemma och skulle plugga men... jag fastnade här:P

Åh juste! En liten parantes som Vera påminde mig om;) Fy fasen vad kul vi hade i lördags! haha, jag orkar inte skriva allt som kanske egentligen var tanken men det var i alla fall asnaiZZ!

image102

Söderbönor

Alltså jag är så jävla trött på alla wannabe-söderbönor "min största dröm är att skaffa en lya på söder" amen tjena framtidsutsikter! Typ hej mitt liv är att fika på string och jag ääälskar att promnera på söders gator.
Nej nu får det vara nog! Jag skäms ju över att höra er. Enda gången det är okej att kalla sig "söderböna" är om man är en 50 årig popmormor med ett alkolistsikt förflutet. En lite trashig dam med färgat hår, lite för ungdomliga kläder och en massa i bagaget då - och endast då - är det okej att vara ovanstående brud och tyvärr, med den största sorg i mitt hjärta måste jag erkänna att söderkisarna är utdöda. Fan! Jag är född försent!


Mariaberget

slynigt (säg aldrig det till era mödrar)

SLYNA!  
                                                                 -asså jag kan bara inte sluta!

image101


Mina Pärlor

Hejsan kokosbollar<3
Idag fick jag ett sms från min kära Becka från Gnesta och henne saknar jag, jag saknar Felle, HW och Isse med. Jag saknar mina kussissar, jag saknar kidsen på landet, jag saknar konfisarna, jag saknar tom dom jag träffar dagligen och dom som jag träffar kanske veckoligen. Jag vill bara dedikera ett inlägg till alla mina favoriter, alla er därute men jag hinner inte det nu.

Träffade i alla fall Julia i söndags (ännu en jag saknar hela tiden!) och det kändes så himla bra, jag hade sådan tur att vi fick sådan bra konstakt som vi fick där på Lögla:) <3
Jag hoppas allt löser sig med dig:)

Sedan var det ett bra tag sedan jag träffade Sara också, missar alltid alla bruncher med fotbollsbrudarna men det får vi ändra på! Det är så chill att hänga med dig Sara, för man får alltid ut så mycket av våra samtal liksom! Så saknar jag Vanja, Hanna och Johanna också!

Nej, nu började jag ändå! Jaja, alla mina underbara älskade betyder enormt mycket och det hoppas jag att ni vet. Om du nu undrara om jag menar just dig, så kan jag bara säga att jag gör det!

Äsch, nu får jag ge mig! Kyss!

image100

konsten att gråta...?

För det första vill jag bara tacka er som ställer upp för mig i kontroverisen med min mor, tack!

För det andra så finns det inget för det andra, jag har inget speciellt att skriva... Förutom det galnaste jag fick höra idag; Filip har inte gråtit på sex år (bortsett från när hans morfar och farfar dog) och varför inte? Jo, han störde sig på att tårarna som torkat in kliade på kinderna och då blev han så arg så han slutade gråta, är inte det sjukt messed up? Dock är han inte ensam, många killar i min klass är likadana, har inte gråtit på år och dar! Jag tycker inte det verkar så bra, jag menar ibland är det skönt att bara släppa ut skiten! Jaja, det är väl upp till var och en:)

Kyssar med er nu allihopa<3

Min mamma har gjort det oförlåtna

Jag skäms. Med hela min kropp skäms jag, jag skäms så fruktansvärt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Min mamma har köpt Foppa-tofflor, något jag, min familj och hela modesverige varit emot sedan vi mötte dom första gången sommaren 2006. Jag kommer fortfarande ihåg det; jag var i Piteå på fotbollskup och såg dessa färgglada, plastiga träsko-liknande saker. Vad jag skrattade åt fjantarna som hade dom. Ha! Här visste man visst inget om fashion!

Som tur var, var hela min bakantskapskrets emot dessa vedervärliga ting och likså min familj, jag har aldrig sett min far i sandaler (tacka gudarna!) men vad fasen kommer min morsa hem med idag? Foppa-tofflor!? Till min pappa som tar emot dom och till mig. Tror hon att jag kommer ha på mig dom? Jag skrek rakt ut, gallskrek rätt ut i luften, vad håller dom på med!? "Vi ska ha dom på landet" So? det är lika hemskt ändå, folk kommer ju se att dom har F-dojjorna!

Herregud, vi är en ärevördig släkt, stockholmare sedan 350 år tillbaka, vi har inte fula plastsnuskskor!
Då sa farmor att Per-Arne och Anita också har dessa gudsförgätna ting. Jaha? Ännu ett par som svärtar ner namnet Gustafsson!!

Åh fyfan, aldrig, säger jag, aldrigaldrigaldrigaldrig! aldrig!

Jag börjar bli som min mamma!

Jag är en sådan "icke-blödig" person, jag har gråtit  till kanske tre filmer i mitt liv för sånt rör mig liksom inte, jag tycker ofta att det blir överspelat eller skrattretande eller så är det bara det faktum att inga tårar sipprar fram. Nu på senaste tiden har jag inte gråtit alls, en-två tårar har lyckats att svämma över men sedan är det bara torrt, ingenting liksom men så igår - sicket jäkla böl alltså, tjollahopp tjollahej, det bara sprutade! Och idag igen! Sjukt! Och det mesta absurda med dagens gråt var nämligen att jag var inne på en blogg och tryckte på en ditlagd filmsnutt, ingen aning om var den kom ifrån men det var ett par som man fick se när kvinnan höll på att dö i en sjukhussäng och med massa tillbakablickar på deras förhållande med en lugn (inte ens särskilt bra) låt i bakgrunden. Så där satt jag med salt, vatten, mascara, dreggel och nor i hela fejjan. Allt bara rann, från alla ställen i mitt ansikte och sedan slutade låten och min gråt avtystnade och jag var färdig! Och nu, ja nu, nu känner jag ingenting alls.

Förutom att alla killar verkar ha det så chill! Jag önskar att jag bara kunde stänga av hjärnan ibland och låten kuken (om jag hade haft en) gör jobbet åt mig. Typ "var ska jag gå, snorre? Åhå, fram och lite snett åt vänster!" Jävla lätt livet skulle te sig då alltså!

Hahaha! Puss!

Som mormors hus...

Idag såg vi Blästrad (i skolan) vilken var en fantastisk show, helt otroligt! Ville bara börja med dom orden:)

Idag har varit en ganska chill dag, har inte åkt upp och ner så mycket, det kommer väl nu istället... Så jävla pissigt allt kan vara ibland eller vad tycker ni, mina vänner?

SMACK!

och nu kommer tröttheten

hejsan hjärtan<3
jag vill verkligen blogga med er men jag orkar inte, jag orkar verkligen inte, är så slutkörd så det finns inte.

aja puss'puss

Mitt liv

Det är mitt liv och jag gör vad jag vill,
jag gör precis vad jag vill med mitt liv.

                                                                                                                                                                  






                                                                                                                                                                          Så lämna mig ifred

Min 2:a april

Halloj!
Idag vaknade jag kl tre mitt i natten och kunde inte somna om. Det är inte ett bra sätt att börja sin dag på. När jag framåt fyra började att åter falla i sömn råkade jag, i mitt halvsovande tillstånd, spotta! Rakt ut i luften, världens loska! Då vakande jag såklart till och undrade vad fan jag just gjort och torkade upp salvien från min arm innan jag somnade igen.

På morgonen försov jag mig såklart och fick ta min opumpade cykel till helvetet. Väl trampandes där uppe blir jag så himla lack på de där jävla fotgängarna, hur svårt kan det vara att visa lite vett!?!? Om jag plingar i min klocka ska de ju flytta på sig! Simpelt!

Sedan flöt allt på bra, tyska provet gick helt okej vilket känns bra och vi fick gå ut och lira handboll på idrotten istället för tråkiga gymnastik. Skitkul! Men sedan "dumdumdumdööööö" var Isak, Andreas, Fabian och Arvid fett taskiga mot mig så jag vart less. Det väsrta var ändå när jag träffade lite pipel för fotboll på eftermiddagen tänkte te upp det med grabbarna så var det några som skulle köra BORTFÖRKLARINGARNA. Ni vet dom där man ibland får höra när man talar om att man blev ledsen över något som någon gjort. Försvarsställning också kallad. Allt jag ville höra var ett "oj, förlåt, det var verkligen inte meningen" eller dylikt men istället ska jag lyssna på någon jävla ointressant utläggning om hur allt på något vridet sätt inte alls är deras fel. Dock gjorde inte alla det här så nu ska vi inte dra någon kam här inte.

Aja, sorry för tråkig läsning men jag måste bara få ur mig detta och här är det stället jag har (har ingen dagbok nämligen...) hihi Anyway, pussar, kisses, küssen, besos (och på¨franska men jag har glömt hur man säger det..)

tillbaka?...

Tjeeeena allihopa!
Blogg.se härjar gärnet och jag har inte kunnat skriva på ett tag men vi får hoppas att allt funkar nu, så jag kan blogga arslet av mig för er :D
SMACK!


RSS 2.0