Min far och jag

Tja! Det var ett tag sedan, hur mår ni? Allt bra? Själv sitter jag här och andas, jag tar det lugnt och mår super. Varför? Jo, morsan är någonstans som inte är hemma! Det är ingen hets, inget tjat, bara chill med pappa. Ni vet, som han och jag alltid har det, bråk, skratt, skrik, skämt, slagsmål... same old, same old.
Nu får ni inte tro att jag inte älskar min mamma, det gör jag väl visst men man behöver tid ifrån henne, egentid, där man bara kan ta det lugnt, mmmmm..........

Men nu ropar farsan, hoppas han inte känner att han behöver ta mammas roll nu när hon är var-hon-nu-är! Oj, nu vart det ett jävla liv nu "skiter" han tydligen i mig, "nu drar jag" bästa att joina, annars kanske jag måste göra min egen föda! :O Fy och skam!

So long then!
<3

"This is the night, this is the night, this is the time..."

Har ni sett det nya programmet Singing Bee? Inte jag heller, eller jag såg nyss lite av det om jag ska vara riktigt ärlig och faan vad jag skulle tjänat cash alltså. Herre min jävla Gud, jag skulle bli riiik!

Nu när gymnasiet börjar närma sig är man ju såklart orolig för att mista kontakten med alla men detta löser sig för dom man har nytta av kommer man förbli vänner med. Som Niklas nu, han ska gå någon elektriker-linje och jag kan ingenting om el! Fattar ni? En perfect match. Alla har sina små grejer man behöver liksom, förutom jag... :(
Men tror ni på det själva! HA! Klart, ni behöver mig, suckers! Varför? Jo, för mig kan man tjäna stålar på! Skicka in mig till vilken sketen dockusåpa som helst och vi blir rika!

Så avslutningsvis, fixa anmälningsshit och dylikt så kan vi, du och jag, bli rika!
Eller, ska jag kanske köra singel?
Haha, aldrig, jag sviker inte er heller?

Smack!

P.S. Vilken låt är det i rubrikraden? Shitting asbra låt med ******** *** D.S.


Nu är jag lugn som en filbunke

Tjena Gänget!
Så sitter man här med bomull i näsan igen. Och inte med den där skiten. Den är så jävla obeskön i näsan, den sticks och klias och härjar!

Dock var det ett tag sedan jag blödde näsblod nu och det tycks näsan vilja ta upp i blödande. Jag blöder som en jävla gris! Det tar inte slut. Det kommer så mycket så jag måste byta tuss konstant och det, mina vänner, gillar jag inte. Varför då? Jo, för näsblod kan bl.a. uppkomma vid stress och trötthet så direkt när den lilla kanalen börjar rinna nerför läppen lugnar jag ner mig, försöker sluta springa, hoppa eller vad jag nu gör och få ner pulsen där den ska vara (dock är min puls nog aldrig på "viloläget" och där har vi svaret till varför jag svettas!). Nu börjar det ändå lunga ner sig och tack vare att min familj vet hur detta ska tas (med ett "jaså, du blöder näsblod igen" och sedan stolpa iväg) kan jag ta det lugnt men oj! nu börjas det igen, till toan!...


Res er upp och gör ert liv till vad ni vill ha det

Vänner och bekanta, fiender och pipel, innan jag går måste jag få ur mig detta:

Sluta aldrig kämpa, du måste kämpa för vad du vill ha eller vad du tror på. Stoppas inte av negativa tankar som "jag kan inte, vågar inte, orkar inte". Är det något du tror starkt på, något du lever för? Finns det något du vill ha? Något du måste ha? Finns det något du skulle kunna offra allt för? Då måste du kämpa, kämpa till sista blodsdroppen. Påbörja inte heller något som du sedan strunar i att avsluta. Du kanske vill med hela din kropp komma med i ett lag, ge inte upp för att dom sa nej första gången, öva, träna, bli bra, bli bättre ändå. Du kanske blir antagen! Är du kär? Har du flirtat lite harmlöst? Har du erkännt hur du känner? Såg du något hos den andre? Ge inte upp! Ett nej är (tvärtemot vad min pappa alltid säger) inte alltid ett nej. Slutar du, går du inte hela vägen så kommer du ångra dig sedan, tänk att sitta där om några år och gräma sig över vad man inte gjort!

Kom igen nu, gänget, jag tror på er. Så följ med mig, kämpa, slåss och ge allt ni har!
Vi ska klara detta!

Nu peppar jag er för att ge er en skjuts på vägen men mer finns det inte jag kan göra. Detta är upp till varje person. Tänk på vad ni går miste om när ni funderar på om mödan är värt besväret eller vad fan man nu brukar säga. Fokusera på priset, på målet, på din dröm och den blir din.

 Jessica Kristina Gustafsson f.d. Lindblom d.e.


Fairplay - ungar nu spelar vi schyyyyyst!



Hörni gänget, nu kör vi med Fair-play! Det ska vara raka puckar!
HAHAAHHAAHAHHAAHHAHAHASHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAH HA!
Det var så himla roligt när vi åkte skridskor idag, det var raka rör! HAHAHA!

So long!<3

Jag är trött... på er!

Jag är så jävla trött!
Nu kanske ni tänker "jo, vi har hört det, ja, vi har förstått det. När slutar hon klaga?" men då har ni fel! För jag är inte trött=dåsig, sömnig, pömsig utan bara trött allmänt. På er.
Ni är så jävla jobbiga, ska hela tiden bara hålla på. När ska ni sluta? När ska jag slippa höra på era ytliga djupheter (låter som en paradox men rannsakar ni er själva ser ni hur rätt jag har).
Fine, ni kan hoppa på mig nu, säga att jag inte är bättre själv blaha, blaha, bla-fucking-ha. Om ni överhuvudtaget väljer att kommentera ett inlägg som inte handlar om hur söt någon är, eller hur kul vi hade den där gången... Jag pallar bara inte, jag bryr mig inte.

Jag har nu satt mig i en dum situation, varför gör jag så här? Varför ta upp det? Varför bråka? För att jag vill. Svårare än så är det inte, inte klurigare heller. Kanske låter som ett barnsligt svar men jag tycker snarare att det låter som ett riktigt bra svar, jag är inte så jävla nervärdernade mot skitungar, även dom har känslor.

Nu vill inte jag prata med er längre

Min sommar - som för 30 år sedan

Han ägde ingen säkerhet och inga löften om en bättre morgondag - men han levde. Och livet var fortfarande ett äventyr.

Mitt liv är inget äventyr, mitt liv har ett löfte om morgondagen och säkerheten liger jag inbäddad i som det största duntäcke. Det skall det bli ändring på. Mina vänner,  jag ska spendera denna sommar som Tjabo och Mysis, som Henning och Tummen, som Bonnie och Jonta och som Huckelberry Finn och den andra, Tom Sawyer hette han va? Jag ska fånga dagen, leva i nuet och inte oroa mig!

Vi ses i sommarbrisen, älsklingar! Vi ses utanför skuggorna!

Er, för alltid, Jessica

Rubrik

Fy fan vad jag är lycklig, fy fan vad jag är glad!
Tjo, vad jag älskar morsan för hon har köpt choklad!


Trodde jag ja! Men icke sa nicke, för det hade hon ej. Dock har min far stekat korv, mmmm.....
Korv äger allt, förutom, kött (biff, oxfilé, flaskfilé m.m.) och choklad.
wellwell, in duschen skall jag nu, efter ett hårt fyspass, nu jävlar Arvid ska du få se på rutor. Hoho!

<3<3<3<3

Fy fan!

Tjena
Jag har fyspass idag, ser så jävla inte fram emot det asså:(
Fy faaaaaaaaaan!
image81

Var är jag?

"För i helvete!" tänker nog ni just nu. "Var är vår Jessica? Den där pigga tjejen, alltid på alerten?" Jo, det undrar jag med (dock är jag inte helt säker på vad alerten betyder men jag tror jag menar rätt). Grejen är att jag är så sjukt trött! Jag orkar ingenting, jag sover på lektioner, däckar i korridorer, sussar i käk. Det är vedervärligt! Men jag pallar inte göra något åt det, för jag vill bara soooova!

Så läste jag en artikel i dag med Carolina Gynning och i henne såg jag en del av mitt forna(?) jag. Jag menar jag är nog ganska gapig, flamsig och hetsig. Inte den där lugna tjejen som bara sitter tyst och ser söt ut, ni vet dom där som alltid fnissar lite för sent efter ett skämt.

Anyway, jag saknar verkligen mig själv, även om jag är superjobbig ibland. Så allt känns lite trist nu, det är så mycket ni vet, med plugget, gymnasieval och annan skit som bara tynger ner en, som drar ner en i dyn.

Fan, Bernhardt ska få igen för sin jävla "über-jessica" som han tydligen kallar någon av sina teater-fjoll-polare. Han menar att denna tjej (Josefine heter hon tydligen) är värre än jag. Ha! Det ska det bli ändring på, nu ska lilla Berni-Berni få käka upp sina ord.
hihihihihahahaahahhohohohhohohohooh!

pusspuss

Pernilla och jag

Pernilla Wahlgren menar att hon är sexigast på morgonen, jag kan inte annnat än att hålla med...

image76

DankeDanke:)

Tack, för alla kommentarer även om de flesta är från Linnéa:P <3
Det är visst svårare att inte skriva än jag trodde! Jag har velat skriva massa gånger men stått på mig men nu är det slut, jag måste tillbaka!!

Och här är jag ju:D

Anyway, vill bara lägga ut den här bilden från Götet
image80

En bråkdel av alla mina älsklingar! <33

Kärlek till er alla!

STREJK, STREJK, STREJK!

Hey Bitches! Nu strejkar jag! Jag tänker inte skriva ett till inlägg innan ni börjar kommentera! Förut kommenterade ni alltid! Vad har hänt? Hela grejen med att skriva är ju att man får en reaktion! kan ni inte visa er reaktion för mig??
Tack på förhand!

Goldie Hawn

Tja!
jag vet itne riktigt hur det står till i mitt huvud än men en sak vet jag. Jag har nu en förebild, en s.k. idol. Goldie Hawn! Jag vet inte något om henne som person men "tjejen"-filmerna hon gjorde på 80-talet är ju underbara! Hon spelar en ung kvanna som KAN, som LYCKAS! Hon ger mig mod och hopp och en dag ska jag blir precis lika ball som hon. Jag sak gå emot samhällets normer och inte låta en enda liten jäkel sätta sig på mig! Indeed!

Ni vet vilka filmer jag menar va? Tjejen som tog hem spelet, Tjejen som gjorde lumpen osv. alla dom.

Åhh! Jo, jag är tillbaka, I'm back! Det spritter i hela kroppen och mina mungipor dras konstant uppåt!
LIVET LEKER OCH JAG ÄLSKAR ALLT!
 Kan hon så kan jag! Vera, är du redo? Det där är vi om två år!!!

Jahaja, är detta mitt nya jag?

Asså, för i helskotta! Det säger jag bara. I mitt huvud beter jag mig för tillfallet som ett mentalfall! Jag vet inte vad det är med mig men jag fnissar och hoppar och sprattlar. Men! märk tydligt att allt detta sker i mitt huvud och endast där. 

Fast egentligen är mitt huvud helt tomt, jag har inget att skriva och jag brukar ändå alltid ha saker att få ur mig. Hursomhelst så känner jag mig väldigt steril, väldigt kall. Det är som att jag inte har några känslor, inget att skratta åt, inget att gråta för och inget att vara arg på. Helt likgiltigt.

Allt som sker därute, det rör inte mig, jag hör det inte. Även om jag skulle snappa upp något så spelar det liksom ingen roll. Jag är så himla förundrad över detta, eftersom det är motsatsen till mig som människa men som sagt så bryr jag mig ju inte, så chockan kommer liksom inte in och tar fattningen om mig.

Nåväl, vi hörs väl och ses, berättar när jag kommer tillbaka, tillbaka som Jessica.

Love♥♥

Stockholmarens år '08

Så, nu är det alltså 2008, det är vårt år, stockholmarnas. Vi är 08:or och det är '08! Superkul:D Hur hade ni det igår då, kära läsare? Hade ni det trevligt, dunder och brak, eller skit? Jag hade jätte trevligt faktiskt:)
Ska jag skriva vad jag gjorde? Om jag giisar rätt är ni nog inte så intresserade och vi kommer i annat fall säkerligen diskutera det i alla fall. Så jag skiter it.

Efter natten sov jag över hos Magda och vaknade inte förän klockan ett dagen därpå (idag alltså) och då vart jag tvungen att dra mig hemåt.
Jag känner mig så jävla snuskig! Så känns det alltid när jag inte sover hemma, är typ lite småsvettig, inte borstat tänderna innan jag gick hem, sminkrester kvar överallt, håret ser ut som en höstack (tacka 10 liter hårspray för det!).
Så nu sitter jag här och välkomnar 2008 med mitt alldeles värsta jag men med ett leende, för om jag bara får spendera nästa år som detta, med er, kommer det bli superb! Visste ni förresten att superb inte utalas super-b utan som ett sammanhängande ord?

wellwell, kisses till er alla mina lovers<3

 Tänk er nu den färgen på ett fyrverkeri och med hjärtform! Ett sådant såg jag över Kungsan igår och ett sådant vill jag skicka till er alla!

RSS 2.0